Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije
SVEČANA PRIMOPREDAJA

FOTO U Općinu Molve stigla nova vatrogasna vozila vrijedna 300.000 eura

Općina Molve je nabavila dva nova navalna vatrogasna vozila vrijednosti oko 300.000,00 eura za potrebe vatrogasnih društva s područja Općine kao i za Vatrogasnu zajednicu Općine Molve.

Nabava vozila i opreme obavljena je u suradnji sa Vatrogasnom zajednicom Koprivničko-križevačke županije te Hrvatskom vatrogasnom zajednicom i glavnim zapovjednikom, Slavkom Tucakovićem.
Danas je održana svečana primopredaja navalnih vozila ispred Vatrogasnog doma u Molvama. Vozila je posvetio i blagoslovio fra Franjo Čolakovac u ime Župe Uznesenja BDM Molve.

Općinski načelnik Zdravko Ivančan, obratio se svim prisutnima i ukazao kako će nova navalna vozila i opremu vatrogasci koristiti u svojim intervencijama za koje se nada da će ih biti što manje. Poželio im je uspjeh u njihovom radu te predao ključeve vozila predsjedniku VZO Molve Petru Greguriću i predsjedniku DVD-a Molve Tihomiru Žufiki.

Osim navalnih vozila, Općina Molve prethodne je godine nabavila i tri kombi vozila za potrebe obavljanja vatrogasne djelatnosti na ovom području, a sve povodom obljetnice 30 godina postojanja Općine Molve. 

FOTO: Općina Molve

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

OD RAZGOVORA S OGORČENIM RODITELJIMA PROTEKLOG TJEDNA, STVARI SU SE NAPOKON POMAKNULE S MRTVE TOČKE...

VIDEO Leonidu (3) nije odobren upis u dječji vrtić samo zato jer ne vidi na jedno oko

Ljeti je u sobi 35, zimi 15 stupnjeva, tvrdio da hranu mora gutati na silu

Ubojica iz Križevaca žalio se na loše uvjete u Lepoglavi. Sad mora platiti 2.000 eura sudskih troškova

KATICA I ANDRIJA PROSLAVILI DIJAMANTNI PIR

VIDEO “Naše prijateljstvo od ranog djetinjstva u mladosti je preraslo u ljubav”


Search

Upišite pojam koji želite pretraživati