FOTO: Ulični turnir u Sesvetama Ludbreškim

Već tradicionalno uoči mjesnog proštenja ‘Škapuljarke’ NK Podravac-Kitro organizira malonogometni turnir ulica. Prilika je to da se okupe igrači prije početka priprema i druženjem doprinesu homogenosti ekipe. Naime, neki su igrači u ovom ljetnom prijelaznom roku napustili klub pa će drugi morati biti angažirani na njihovo mjesto.

Veteran Mario Gizdavec otišao je u svoj matični klub Strugu-Rovokop završiti karijeru, Filip Vađunec želi igrati u višem rangu pa je preselio u Dravu-Ajax, Mladen Vađunec registriran je za veterane ludbreške Podravine, a Fran Matulić otišao je u ‘svoju’ Plitvicu iz Selnika. U suprotnom smjeru iz Plitvice pristigao je Marko Prebegović, ponovno se aktivirao Jurica Valjak, potpisan je mladi junior Leo Vrban, a trener Siniša Vađunec radi na dovođenju još dvije prinove.

Inače, klub je već više od dva mjeseca bez predsjednika i tajnika koji su podnijeli ostavke dva kola prije završetka proljetnog dijela sezone. Saznajemo da će se uloge predsjednika kluba prihvatiti domaći privatni poduzetnik Ivica Šmer, tajnice Jelena Vuković, a blagajnika Darko Gača. Jelena će tako uz predsjednicu NK-a Radnički Martinu Štimac biti druga žena na rukovodećoj klupskoj poziciji što je svakako pohvalno da se i žene angažiraju u ‘muškom’ sportu. Martina je već nedavno napredovala i izabrana u Komisiju za žalbe ŽNS Varaždin za sva natjecanja. Na kraju, spomenimo da je pobjednik turnira opet ekipa Ulice Braće Radić jer je u, odlučujućem dvoboju, pobijedila ekipu Ulice Matije Gupca koja je osvojila drugo mjesto. (dv)

FOTO Dražen Vađunec

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI