Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije
EDUKACIJA

Umirovljenici ponovili znanja o prometnim propisima

Udruga umirovljenika Općine Kloštar Podravski u sklopu projekta Zlatne godine u suradnji s Hrvatskim autoklubom organizirala je edukaciju za osobe starije od 65 godina koje aktivno sudjeluju u prometu. Statistički podaci pokazuju da osobe starije životne dobi sve češće stradavaju u prometnim nesrećama, a tijekom predavanja sudionici su rješavali kratki petominutni test o prometnim propisima i pravilima, kreiran je u svrhu procjene vlastitih sposobnosti aktivnog sudjelovanja u prometu te služi kao pomoć pri donošenju odluke kada i u kojim uvjetima bi bilo poželjno prestati voziti. Sudionici predavanja su dobili i prigodne promotivne materijale u cilju njihovog sigurnijeg sudjelovanja u promet.

– Projekt Zlatne godine podrazumijeva elaboraciju prometne problematike u neposrednoj komunikaciji s naglaskom na specifične poteškoće s kojima se stariji sudionici susreću u prometu -kaže Valentina Marić, voditeljica programa Zajedno kroz treću dob.

FOTO Valentina Marić

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

POMOGLI PROVEDBU TERAPIJSKOG JAHANJA

Ćiro betoni donirali pijesak Udruzi Osmijeh

BUDITE OPREZNI

Preporuka posjetiteljima Gradskog groblja uslijed ekstremnih vrućina

razlozi povezani s proizvodnjom

Velika farmaceutska tvrtka prijavila nestašicu poznatog lijeka za visoki krvni tlak


Search

Upišite pojam koji želite pretraživati