Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije
misli na zdravlje

FOTO Umjesto omiljenog bicikla, Barbara je sada osuđena na guralicu

Bicikl, omiljeno prijevozno sredstvo mnogih, posebno je popularan u Podravini. Bicikliraju i stari i mladi, a sve do jeseni prošle godine na biciklu se praktički svakodnevno moglo vidjeti i đurđevačku umirovljenicu Barbaru Bajzek. Bicikl i Barbara bili su nerazdvojni sve do kobnog trenutka kada je pala i teško se ozlijedila.

– Bila sam sigurna na biciklu i stalno sam se vozila. Sve do jednog trenutka kada sam prednjim kotačem zahvatila bankinu i pala s bicikla. Preletjela sam preko bicikla i slomila sam nogu i od tada započinje moja muka – ispričala je Bajzek i dodala da nakon biciklističkog „umfala“ ima novo prometalo, guralicu, bez koje, nažalost, više nigdje ne može.

– Sada se vozim na ovom, ali idem jako polako. Stanem, malo odmorim, ali moram se nekako kretati. Mali trenutak nepažnje doveo me u ovakvu situaciju i stvarno mi nedostaje bicikl, no bojim se da je zasad završena moja biciklistička „karijera“. Osim bicikla, znala sam nekoć voziti i traktor, no od prošle jeseni mi je guralica osnovno prometno sredstvo – kazala je Bajzek, koja umirovljeničke dane između ostalog krati i čitanjem Podravskog lista. – Svakog ponedjeljka ga kupujem i čitam od prve do posljednje stranice – rekla je Bajzek.

FOTO Nikola Wolf

Tekst je napisan uz potporu Agencije za elektroničke medije temeljem Javnog natječaja 1/23 za raspodjelu sredstava Fonda za poticanje pluralizma i raznovrsnosti elektroničkih medija – profitnih pružatelja elektroničkih publikacija za 2023. godinu

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

Obrađeno je 91,33 posto biračkih mjesta

IZBORI HDZ relativni pobjednik, u Sabor idu Jakšić, Sobota, Golubić, Lacković i Bilić. Vjerojatno i Đakić

Prvi službeni rezultati bit će poznati poslije 21 sat

IZLAZNA ANKETA HDZ-u 59 mandata, Rijekama pravde 43, DP-u 13, a Matiji Posavcu jedan

NEKIMA IZBORNA, NEKIMA SPORTSKA SRIJEDA

FOTO Cvetkovčani ‘na mišiće’ kroz močilski pakao, iznenađenje u Kalinovcu

Državno izborno povjerenstvo objavilo podatke o izlasnosti do 16:30 sati

IZBORI Više od 50 posto birača glasalo do 16:30 sati, u Koprivnici skoro 57, a u Đurđevcu 58!

Promjenjivo vrijeme

FOTO U Koprivnici padala sitna tuča

ZAKAZAO SUSTAV MUP-a

Nestali s biračkih popisa: Plavu potvrdu do podneva zatražilo 60-ak Podravaca i Prigoraca


Search

Upišite pojam koji želite pretraživati