Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije
U susjedskoj svađi sudjelovale četiri osobe

FOTO/VIDEO Gordani smetalo što susjedi kose travu pa je dobila šipkom po plećima…

Do nesvakidašnje susjedske svađe došlo je jučer poslijepodne u malom podravskom mjestu Srdinac na području Općine Novigrad Podravski, a u kojoj su sudjelovale čak četiri osobe (u dobi od 71, 65, 64 i 50 godina) u čije se razmirice na kraju morala umiješati policija.

Kako su izvijestili iz Policijske uprave koprivničko-križevačke, oni su se međusobno vrijeđali pogrdnim riječima, a sukob je kulminirao fizičkim nasrtajem na 64-godišnju ženu koja je u svađi izvukla deblji kraj. Nju je, naime 65-godišnji susjed udario štapom te joj nanio ozljede.

Kako smo doznali, do svađe je došlo zbog košnje trave, što je zasmetalo 64-godišnjakinji, koja nam je sama opisala kako je do svađe došlo.

– Oni su tu travu kosili cijeli dan. Neka kose, ali htjela sam ih zamoliti da stanu barem na kratko jer je stalno bučilo. No, umjesto da stanu, onda su oni mene napali – rekla nam je Gordana Jelić, napomenuvši kako je svjesna da se možda nije susjedima obratila na najprimjereniji način, no kako smatra da u susjedskim razmiricama nije rješenje u vrijeđanju i nasilju.

-Oni su kosili, ja sam im rekla da koga vraga stalno kose i kaj već jenput ne prestanu. No, umjesto da je došao do mene i pitao kaj me muči, jer mene je glava boljela od te buke, oni su me napali. On je mene mogel ubiti, udario me nekoliko puta u rame i po leđima, a ciljao je glavu – priča nam Gordana, koja je zvala susjeda u pomoć.

Došli smo u kontakt i sa samim susjedima s kojima je Gordana bila u svađi, no nisu htjeli previše komentirati slučaj.

– Tu živimo cijeli život i prije nego su nam došli novi susjedi, lijepo smo se svi uvijek slagali. Sada kada nas je sve manje nikako ne možemo na zelenu gradu – šturo nam je rekla susjeda, koja je željela ostati anonimna.

No, kako su zaključili iz policije, protiv svih sudionika svađe bit će podnesen optužni prijedlog nadležnom prekršajnom sudu.

FOTO: Nikola Wolf

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

završena je prva faza projekta

Starinska voćka zasađena u još dva podravska mjesta

PRVA FAZA UREĐENJA JE U TIJEKU

Radnici Komunalca posadili više od 100 stabala na groblju u Goli

Podravski na mjestu događaja

FOTO: Beživotno tijelo starijeg muškarca pronađeno pored automobila nedaleko od Koprivnice

radovi vrijedni 132 tisuće eura

FOTO Općina je modernizirala 270 metara nerazvrstane ceste

razigran i rastrčan iako se uvelike razlikuje od ostalih pasa

FOTO/VIDEO Tronožni psić Jacky pravi je lajavi veseljak!

stvarat će prijeko potreban hlad

Na dječjem igralištu posađene lipe i likvidambri

Search

Upišite pojam koji želite pretraživati