Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije
Prva svijeća je upaljena, klizalište otvoreno

FOTO/VIDEO Počeo koprivnički advent, građani navalili na kuhanac i kobase, znamo i cijene

Paljenjem prve adventske svijeće na fontani koja je ponovo preuzela ulogu adventskog vijenca u Koprivnici je večeras počeo Advent, odnosno Koprivnička bajka. Bogato blagdansko ruho već danas je privuklo na trgove brojne sugrađane koji su prošetali, razgledali nove dekoracije i usput se fotografirali na brojni za to predviđenim lokacijama. Koprivnicu će tijekom prosinca obasjavati 100 tisuća lampica.

Kraći program prilikom paljenja svijeće izveli su polaznici zbora Osnovne škole Antun Nemčić Gostovinski pod vodstvom Irene Falat, a potom je uslijedio blagoslov župnika Tomislava Petrića.

Koprivničanci su jedva dočekali da sve skupa počne. Za najmanje sugrađane je i ove godine osigurano klizalište, a odrasli će se zabavljati na štandovima s ićem i pićem. Brojni su već nakon otvorenja pohrlili na po fritule, kuhanac i kobasice.

Provjerili smo na brzaka ponudu pa možemo reći da će Koprivničanci ove delicije koje su neizostavni dio adventske ponude plaćati po prihvatljivim cijenama od onih na adventima u okolici. Fritule se prodaju po tri eura, kuhanac dva, dok je cijena kobasice pet eura.

Idući koncert u sklopu programa Koprivničke bajke je nastup Folklornog ansambla Linđo iz Dubrovnika u dvorani Domoljuba iduće nedjelje.

FOTO/VIDEO Nikola Wolf

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

INTRIGANTNA PRIČA

Krađa novca i dokumenata iz nogometnog kluba je čista slučajnost ili pak pomno planirana pljačka

Obavijest za potrošače

U hrvatskom začinu otkriveni komadići plastike. Povlači se s tržišta

ĐURĐEVAČKI LIMITATOR

Kaj bi se čovek dal da se v tem Šemovcu bar jemput potrefi zeleno

Pred više od tisuću članova i simpatizera obilježena 34. obljetnica osnutka HDZ-a u Varaždinskoj županiji

Plenković: Franjo Tuđman stvorio je najvažniju, najveću, najutjecajniju i najodgovorniju političku stranku u političkoj povijesti Hrvatske

VELIKA PROMJENA ZA MNOGE

HZMO ima važnu obavijest za brojne građane

SVI ĆE DOBITI POVRAT NOVCA

Plodine mole sve kupce ovog prehrambenog proizvoda da ga prestanu konzumirati: “Vratite ga u najbliži prodajni centar”

Search

Upišite pojam koji želite pretraživati