Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije
Postavljena nova ograda i golovi, posađena nova trava

FOTO/VIDEO Svečano otvoreno obnovljeno igralište u Gotalovu

I službeno je završena obnova nogometnog igrališta u Gotalovu, naselju na području Općine Gola, a proslava blagdana zaštitnika, svetog Ivana Krstitelja poslužila je i za svečano otvorenje. Radovi koji su počeli ujesen prošle godine obuhvatili su ravnanje terena, sadnju nove trave, uređenje koridora za izlazak na igralište te postavljanje novih aluminijskih golova sa zaštitnom mrežom i ograde.

Kompletno uređenje igrališta financirala je Općina Gola, a tijekom radova GOŠK je domaćinstva odrađivao na igralištu Fugaplasta u Goli. U sklopu svečanog otvorenja obnovljenog igrališta prijateljske utakmice će odigrati pioniri do 15 godina Škole nogometa Općine Gola protiv mađarskog Csurga te seniori GOŠK-a protiv mađarskog Gyekenyesa.

– Teren je bio dosta neravan i prioritet nam je bila ta investicija, a zahvaljujući Općini napravljeno je i više od toga pa sad imamo idealne uvjete za treninge i odigravanje utakmica. Uz Općinu, zahvaljujemo i Fugaplastu koji nam je izašao u susret dok su trajali radovi na našem igralištu – rekao je Darko Pavlić, predsjednik Nogometnog kluba GOŠK.

FOTO/VIDEO Nikola Wolf

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

Obavijest trgovačkog lanca

Plodine u potpunosti povlače jedan prehrambeni proizvod iz prodaje: U njemu je otkrivena salmonela

veliki popusti za članove kluba

Na Dinamo i Hajduk za 20 eura. Slaven osjetno digao cijene ulaznica, no sve s jednim ciljem…

simbol izvrsnosti

Dodijeljeno 26 rektorovih nagrada za najuspješnije studente Sveučilišta Sjever


Search

Upišite pojam koji želite pretraživati