Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije
VJERNICI HODOČASTILI OD MOLVI DO REKE

FOTO/VIDEO Uz pjesmu i molitvu propješačili 28 kilometara

Marijino svetište Molve i ove godine se uključilo u hodočašće Marijanskog zavjeta za Domovinu. Vjernici su u sklopu hodočašća u organizaciji molvarskog svetišta uz pjesmu i molitvu propješačili rutu u dužini od 28 kilometara od Molva do koprivničkog prigradskog naselja Reka.

Hodočašće je počelo euharistijskim slavljem koje je u molvarskoj crkvi predovodio fra Zdravko Tuba, gvardijan i čuvar svetišta, potaknuvši hodočasnike da usmjere svoj pogled prema Majci Božjoj. U hodočasničkom molitvenom hodu od Molva preko Koprivnice sudjelovali su mladi župljani, obitelji, članovi Vojske Bezgrešne i svi koji su se osjećali spremnima za molitvu, žrtvu, pjesmu i zajedništvo.

– Zahvaljujemo velečasnom Branku Horvatu i župljanima Župe svetog Roka u Koprivničkim Bregima i velečasnom Davoru Šumandlu i župljanima koprivničke Župe blaženog Alojzija Stepinca, koji su nas radosno primili i okrijepili na putu – kažu hodočasnici.

FOTO/VIDEO Dinko Borozan

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

Niti jedna tvrtka među 500 najboljih po plaćama, a najveće plaće isplaćuje Belupo

Istražili smo kakve su prosječne mjesečne neto plaće isplaćivali najveći poduzetnici u Podravini i Prigorju

Obavijest trgovačkog lanca

Plodine: “Ako ste kupili ovaj prehrambeni proizvod nemojte ga konzumirati”

Ljeto na zrinskom je počelo

VIDEO Prepun centar Koprivnice pjeva s Tonyjem u glas


Search

Upišite pojam koji želite pretraživati