Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije
Usamljeni Ivan Tomec (63) iz Đurđevca traži srodnu dušu:

FOTO/VIDEO “Za malo ljubavi i pažnje dao bih joj sve što imam!”

Ovaj tekst je objavljen u tiskanom izdanju Podravskog lista

Da samoća nikako nije lijepa, a kamoli ugodna, pogotovo kad postane dio svakodnevice, potvrdio nam je umirovljenik Ivan Tomec (63) iz Đurđevca, koji je u potrazi za životnom suputnicom, jer mu je samačkog života već polako dosta. U dvokatnici smještenoj na samom ulazu u grad Ivan živi sam. Budi se sam, jede sam i odlazi spavati u potpunosti sam i tako još od davne 2009. godine kada mu je umrla majka s kojom je dijelio dom. Ivan kaže da je spreman sve što ima ostaviti budućoj partnerici, koju se nada pronaći uz našu pomoć.

– Tražim ženu do 60 godina starosti. Na svoje ime imam kuću, osam hektara zemlje i klijet u vinogradu koju sam uz pomoć oca izgradio još dok sam radio u Bilokalniku. U mirovini sam već 34 godine i svi članovi moje familije već su pokojni pa zbog toga čak i blagdane provodim u samoći. Zamislite kak’ je to, otključaš vrata kuće, niti te dočeka skuhano niti čuješ nečiji glas i tako iz dana u dan već godinama – požalio nam se Ivan.

Prošlu vezu nikako ne pamti po dobrom. Osam je godina imao djevojku koja ga je na kraju prevarila, pokrala i ostavila iza sebe kredit koji mora otplaćivati još dvije godine. Nedavno je pobjegla u Njemačku i za Ivana više ne pita pa je oporuku u kojoj je naveo da joj sve ostavlja, opozvao. Unatoč tom ružnom iskustvu, nadu ne gubi i vjeruje da će se pojaviti ona prava koja će mu, između ostalog, pomoći oko kuće. U svoj toj samoći, Ivan je sve naučio sam raditi pa tako i fino kuhati. Sjedili smo u njegovoj urednoj kuhinji, a zrakom se širio primamljivi miris variva od mahuna koje je spremao za ručak.

– Ta koja me prevarila niti kuhati nije znala pa sam i njoj pripremao jesti. Ona bi došla, najela se i otišla. Nije ona sa mnom niti stanovala. Čak mi je pokrala batke i zabatke od pilića i kokoši koje sam hranio – ispričao nam je Ivan i dodao da mu je ispraznila i škrinju iz koje je maznula svinjetinu, također od svinja koje je sam uzgojio.  Da je Ivan dobra duša kojoj nedostaje društva i malo nečije dobrote i ljubavi uvjerili smo se i sami pa ne sumnjamo da će uz našu pomoć pronaći dobru dušu koja će s njim dočekati duboku starost. Zainteresirane gospođe mogu mu se javiti na broj telefona: 095/7506-615

FOTO/VIDEO Nikola Wolf, Mislav Švaco

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

Pretplatite se na naš kanal:

ĐURĐEVAČKI LIMITATOR

Mi bi prije kupili kajdanku Olivera Dragojevića neg Rogatog konja?

LIJEK ZA UGODAN I ZDRAV ŽIVOT

Novi termini vježbi u vodi za zlatnu dob

ROMAN SOVIĆ, VODITELJ ŠKOLE NOGOMETA O LOŠIM REZULTATIMA MLADIH SLAVENAŠA

“Uskoro ćemo imati bolesne mlade ljude ako se svi ne pozabavimo fenomenom modernih tehnologija”

Budite oprezni

Znamo kuda će ove subote ići divlje svinje

Završena policijska istraga

Nesvakidašnji incident s noževima u Križevcima, bio je pokušaj ubojstva

država će sufinancirati troškove boravka djece u vrtićima i do 50 posto

Subvencije su značajne, ali i nelogične. Bogata Gola dobit će više od siromašnih Hlebina

Upišite pojam koji želite pretraživati