Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

FOTO Virovke se redovitim vježbanjem bore protiv osteoporoze

Udruga za promicanje zdravlja seoskih žena Roze iz Virja u povodu proslave Dana Općine organizirala je tradicionalnu akciju Sve generacije protiv osteoporeze. Virovke su pod vodstvom Dunje Hatadi predstavile sve vježbe koje izvode na svojim redovitim druženjima i s kojim se bore protiv osteoporoze.

-Na vježbama nas je sve više pa naša druženja okupljaju sve više žena s područja Općine Virje i Udruga sad ima 70 članica. Redovitim vježbanjem djelujemo i preventivno, a sve vježbe su od velike pomoći našim članicama – kaže Marica Cik Adaković, potpredsjednica Udruge za promicanje zdravlja seoskih žena Roze.

Druženja Roza uz vježbanje provode se svakog utorka i četvrtka od 18 sati u dvorani Osnovne škole Profesora Franje Viktora Šignjara.

-Sve žene s područja Općine Virje koje nam se žele pridružiti u vježbanju mogu doći na naša druženja utorkom i četvrtkom. Redovito organiziramo i razne edukativne izlete, kao i biciklijade koje također imaju dobar učinak u očuvanju zdravlja. Zahvaljujemo Općini koja podupire naš rad i aktivnosti  – zaključila je Marica Cik Adaković.

Foto: Đuro Grčić

Facebook
Twitter
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI