Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije
prostorije nk podravca iz torčeca u nužnoj su obnovi

FOTO: Zgrada je bila derutna, ali nakon obnove tu će možda igrati i Slavenaši

Počeli su radovi na obnovi klupskih prostorija NK Podravca u Torčecu, naselju u općini Drnje. Radovi se odvijaju u unutrašnjosti objekta koji već godinama vapi za obnovom. Tako je planirana potpuna obnova unutrašnjosti, uključujući i betoniranje betonske ploče. Sve to je prijeko potrebno, jer je objekt u gorem stanju nego što se mislilo. Isprva su radovi trebali biti mnogo manjeg obima, ali kad su majstori počeli obavljati radove, bilo je vidljivo da su klupske prostorije u gotovo ruševnom stanju. Kako ne bi došlo do ugrožavanja integriteta i statike same zgrade, odlučeno je da će se radovi proširiti. Isto tako, zamijenit će se sve instalacije, a tako da će praktički ostati sami zidovi.

– Radovi su bili prijeko potrebni kako ne bi došlo do toga da zgrada počne biti nesigurna za korištenje. Sve to dodatno povećava troškove ove investicije, ali nema drugog izbora. Nogometni klub iz Torčeca vrlo je aktivna udruga i kao takva treba imati i adekvatne prostorije – naveo je Petar Dombaj, načelnik općine Drnje koji je dodao da će troškovi biti mnogo veći od predviđenih 30.000 eura. No, te troškove neće morati podmiriti sama općina jer će dio sredstava dati Ministarstvo sporta, a dio županija. Kad se prostorije obnove, bit će to reprezentativan objekt sportske infrastrukture. Neslužbeno doznajemo da se radi na dogovoru s koprivničkim prvoligašem Slaven Belupom oko suradnje u smislu da bi se treninzi i neke utakmice mlađih kategorija igrale upravo u Torčecu.

FOTO Nikola Wolf

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

Potvrđena optužnica protiv poznatog poljoprivrednika Dragutina Čižmaka

Ambasador: “Motiv tog čovjeka je prijetnja i da me ponizi pred selom”

POVLAČENJE IZ PRODAJE

Poznati trgovački lanac moli sve kupce ove popularne namirnice da se jave na prodajno mjesto

Izvještaj zavoda za zapošljavanje

Novi rekordni minimum ljudi u potrazi za poslom u našoj županiji


Search

Upišite pojam koji želite pretraživati