Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

FOTOGALERIJA: Održan županijski Kup u lovu ribe udicom na plovak

Kup Koprivničko-križevačke županije u lovu ribe udicom na plovak održan je pretprošlog vikenda, i to na jezerima Šoderici i Jegenišu. U subotu 30. travnja natjecali su se juniori, juniorke i kadeti, dok su se seniorske ekipe, i muške i ženske, natjecale na sam Praznik rada na Jegenišu.

U viši rang natjecanja plasiralo se pet ekipa seniora, i to po redu: Karas Kuzminec, ŠRK Đelekovec, Smuđ Legrad, Štuka Torčec i Drava iz Novog Virja. Oni će nastupiti na natjecanju Treće zone u istoj disciplini, koja je na rasporedu 15. svibnja u Međimurju, točnije na staroj Muri u Žabniku, nedaleko od ribičkog doma Čikov u Svetom Martinu na Muri, te na ribnjaku Selnica. Na isto su se natjecanje izborile i seniorske ekipe Koprivnice i Picoka iz Đurđevca, kao i juniori Štuke iz Torčeca, odnosno Amura iz Drnja, te juniorke Podravke iz Koprivnice, koje na županijskom kupu ionako nisu imale konkurenciju. Također valja napomenuti kako su kadeti izborili direktan nastup na državnoj razini.

Sam kup prošao je u znaku povoljnog vremena, a ulov je za ovaj dio godine ionako očekivano slabiji, budući da su vode još uvijek hladne, kako su nam rekli iz organizacije natjecanja. Pokraj pet spomenutih seniorskih ekipa koje su prošle dalje, natjecalo ih se još devet, dok je sveukupno bilo 52 sudionika. Najbolje plasmane ostvarili su Vlado Stubičar iz Smuđa Legrad u sektoru A, Vladimir Gašpir iz Karasa u sektoru B, te Ivan Starčević u sektoru C, također iz ekipe Karas Kuzminec. U ukupnom poretku, kad se sve zbroji, najbolji je bio Stubičar.

Kod seniorki pojedinačne su bolje plasmane ostvarile koprivničke ribolovke, i to Tatjana Štajduhar, Vesna Radanović i Sanja Oreški, od kojih je ukupno najbolji rezultat ostvarila Štajduhar. Na natjecanju u Međimurju naše će se ekipe susresti s ekipama iz Varaždinske i Međimurske županije, gdje će najboljima biti dodijeljeni prigodni pehari i medalje.

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

SLAVEN ĆE TRI OD ČETIRI UTAKMICE IGRATI U KOPRIVNICI

Pakleni ožujak: Lokomotiva pa tri “teškaša”

ferdinandovčani se protive elitnoj ligi, no promjenama se moraju prilagoditi

Franjo Kovačev: To je za nas korak unazad, a za suce, bojim se, prevelik zalogaj…

NAJBOLJI IGRAČ SLAVENA O BUDUĆNOSTI

Mioč: “Pregovaramo, sve će se znati uskoro”

NATJECANJE SE ODRŽALO U KUTINI

FOTO S njima nema šale, sestre Gabriela i Dorotea državne su prvakinje u boksu

NEĆE PA NEĆE

Lopte su bile dobro napumpane, ali malo je to značilo slavenašima. Pali bez ispaljenog metka

lokomotiva pala u vječitom derbiju

Bravo! Šampanjac se može staviti na hlađenje, pehar se nakon dvije godine vraća u Koprivnicu

Search

Upišite pojam koji želite pretraživati