Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije
Konferencija Žene i poduzetništvo

FOTOGALERIJA Predsjednica Kluba poslovnih žena, Sanja Pernjak: Ne mogu reći da su cvale ruže

U velikoj dvorani HGK ŽK Koprivnica traje konferencija Žene i poduzetništvo u Koprivničko-križevačkoj županiji. Cilj konferencije je osnaživanje ženskog poduzetništva u našoj Županiji. U zadnjih nekoliko godina žene su postale poduzetnije nego ikad prije.
Sanja Pernjak, predsjednica Kluba poslovnih žena osvrnula se na proteklu godinu koja je bila dosta zahtjevna po pitanju poslovanja, ponajviše troškova.

-Ne mogu reći da su cvale ruže. Svaka poduzetnica prilično se teško nosi s današnjim troškovima koje imamo u poslovanju, ali pokušavamo kao i svi drugi poduzetnici pronaći neki pozitivan rezultat – govori Sanja Pernjak, predsjednica Kluba poslovnih žena.

Također na konferenciji govorit će se o balansiranju između privatnog i poslovnog života.
– Prvenstveno na prvom mjestu obitelj, nakon toga su sve poslovne obaveze koje pritišću sa svih strana – nastavlja predsjednica Kluba poslovnih žena.

Gradonačelnik Koprivnice, Mišel Jakšić dotaknuo se i te teme.
-Povijest pokazuje kako su se žene morale boriti za neka svoja prava, tako da je važno poticati i na njima raditi. U današnjem razvoju svijeta i poduzetništva mora se uzeti u obzir da obitelj najčešće počiva na ženskim plećima i da jednostavno kroz naše zakonodavne okvire funkcioniranja samoga biznisa trebamo dati još više truda da i taj moment u njihovim životima olakšamo i napravimo jednostavnijim – priča gradonačelnik Jakšić.  

Konferencija se održava u sklopu proslave 30. obljetnice Koprivničko-križevačke županije. Župan Darko Koren, istaknuo je kako u županijskoj Upravi kod potpisivanja raznih subvencija sve više žena.
-Sklon sam razmišljanju da u mnogim životnim disciplinama ne treba raditi toliko veliku podjelu među muškarcima i ženama. Svjedočimo mnogim primjerima kako su žene vrlo uspješne u poduzetništvu– zaključuje župan Darko Koren.

FOTO: Nikola WolfHalo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

OD RAZGOVORA S OGORČENIM RODITELJIMA PROTEKLOG TJEDNA, STVARI SU SE NAPOKON POMAKNULE S MRTVE TOČKE...

VIDEO Leonidu (3) nije odobren upis u dječji vrtić samo zato jer ne vidi na jedno oko

Ljeti je u sobi 35, zimi 15 stupnjeva, tvrdio da hranu mora gutati na silu

Ubojica iz Križevaca žalio se na loše uvjete u Lepoglavi. Sad mora platiti 2.000 eura sudskih troškova

KATICA I ANDRIJA PROSLAVILI DIJAMANTNI PIR

VIDEO “Naše prijateljstvo od ranog djetinjstva u mladosti je preraslo u ljubav”


Search

Upišite pojam koji želite pretraživati