Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Fotografi radionicu iskoristili i za nove planove

Članovi đurđevačkog Foto kino kluba Picok priredili su proljetnu fotoradionicu na izletištu Hladna voda koja je iskorištena i za godišnju skupštinu. Predsjednik Zdravko Dragica istaknuo je kako treba težiti da velike godišnje klupske izložbe postanu tradicija u radu.

– Sretna je okolnost da u svojim redovima imamo vrhunske, svjetske fotoumjetnike koji su kvalitetom svojih fotografija stekli najvažnija i najprestižnija umjetnička fotografska zvanja i titule, a koji su bez zadrške skloni pomoći zainteresiranim  članovima u dodatnoj edukaciji – kaže Zdravko Dragica.

Klub će i dalje organizirati fotoradionice, pomagati članovima u eventualnim samostalnim izložbama fotografije, surađivati s Društvom Hrvata u Sloveniji i prirediti klupsku izložbu u Ljubljani, kao i provoditi edukativne radionice za zainteresirane članove.

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

Svoju je štalu pretvorio u galeriju

VIDEO Pero: “Boli me što Đurđevac nije htio prihvatiti moju donaciju”

ZAVRŠEN JE 17. MEĐUNARODNI FESTIVAL FOLKLORA "IZ BAKINE ŠKRINJE"

VIDEO Folklorne skupine iz cijelog svijeta stigle su u Koprivnicu. Centar grada vrvio je talentiranim pjevačima i plesačima

TKO KAŽE DA SU NOVIGRACI ŠKRTI

FOTO Častili se ribicama, pivama, sokovima i sladoledom i to zabadav


Search

Upišite pojam koji želite pretraživati