Fotografi radionicu iskoristili i za nove planove

Članovi đurđevačkog Foto kino kluba Picok priredili su proljetnu fotoradionicu na izletištu Hladna voda koja je iskorištena i za godišnju skupštinu. Predsjednik Zdravko Dragica istaknuo je kako treba težiti da velike godišnje klupske izložbe postanu tradicija u radu.

– Sretna je okolnost da u svojim redovima imamo vrhunske, svjetske fotoumjetnike koji su kvalitetom svojih fotografija stekli najvažnija i najprestižnija umjetnička fotografska zvanja i titule, a koji su bez zadrške skloni pomoći zainteresiranim  članovima u dodatnoj edukaciji – kaže Zdravko Dragica.

Klub će i dalje organizirati fotoradionice, pomagati članovima u eventualnim samostalnim izložbama fotografije, surađivati s Društvom Hrvata u Sloveniji i prirediti klupsku izložbu u Ljubljani, kao i provoditi edukativne radionice za zainteresirane članove.

Facebook
Twitter
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI