Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije
PROJEKT FOTO KINO KLUBA PICOK

Fotografi snimali modele u poljima lavande i suncokreta

Članovi Foto kino kluba Picok iz Đurđevca u sklopu predviđene suradnje s udrugama, volonterima i društvima odradili su foto radionice u Kozarevcu i Svetoj Ani na poljima lavande i suncokreta. Modeli su bile članice Udruge žena Svetojanke koje su prihvatile poziv za sudjelovanjem u projektu “Tragovi v pesku, pramalet na Dravi, život ide” te zajedno s članovima Kluba odradile zahtjevno snimanje portreta i grupno snimanje uz korištenje dnevnog svijetla. U polju lavande fotografe je ugostila Mihaela Osman Bojovski, a u polju suncokreta Veljko Miletić nas je dočekala Martina Račan s članicama Udruge.

– Članovi Kluba su se okušali u snimanju u “zlatnom satu”, što je omiljeno doba dana među fotografima koji traže specifične svjetlosne uvjete.  Nedaleko od polja suncokreta nalazi se imanje Ivane Nikša, koja uzgaja prekrasne konje pa smo i svratili i kod nje. Veliko hvala Martini, Svjetojankama, Mihaeli, Veljku, Ivani i njenoj obitelj na gostoprimstvu i prelijepom druženju – navode u Foto kino klubu Picok.

Projekt će se provoditi i u narednim mjesecima kako bi se članovima omogućilo razvijanje vještina fotografiranja te upoznavanje različitih tehnika snimanja. U planu je i izložba fotografija svih članova Kluba koji će sudjelovati u provedbi projekta.

FOTO Foto kino klub Picok

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

MATURALNA VEČER

FOTO/VIDEO Maturanti zablistali u svečanim modnim izdanjima

ODLIČAN PRIMJER NAČINA OČUVANJA PLANETE

U Koprivnici ubrani prvi plodovi iz najveće Šume hrane u Hrvatskoj

POČELO JE LJETO NA ZRINSKOM

Mališani i roditelji pod zvijezdama gledaju pustolovine Bubamare i Crnog mačka


Search

Upišite pojam koji želite pretraživati