Fotonaponske ploče na krovove škola

Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije i Regionalna energetska agencija Sjever sklopili su ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava za projekt “One Sun Connecting North and South” koji se financira iz EGP financijskog mehanizma za razdoblje od 2014. do 2021. godine u okviru provedbe Programa „Energija i klimatske promjene“.

Predmet projekta je izvedba fotonaponskih elektrana na krovovima škola Osnovne škole Antun Nemčić Gostovinski, Osnovne škole Braća Radić i Centra za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju Podravsko sunce. Nositelj projekta je Regionalna energetska agencija Sjever, a Grad Koprivnica sudjeluje kao Projektni partner. Ukupna vrijednost projekta je milijun eura. Ukupni troškovi za Grad Koprivnicu iznose oko 125 tisuća eura, dok je iznos bespovratnih sredstava oko 105 tisuća eura. Razdoblje provedbe je od 1. lipnja 2022. godine do 30. travnja 2024. godine.

Facebook
Twitter
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI