Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije
sanitetski prijevoz

FOTO/VIDEO Zavod za hitnu dobio dva nova vozila vrijedna 160.000 eura!

Zavod za hitnu medicinu Koprivničko-križevačke bolnice “bogatiji” je za dva nova vozila za sanitetski prijevoz vrijedna čak 160.000 eura! Ravnateljici Zavoda Zlatica Kučko Gudelj ključeve novih vozila predao je župan Darko Koren, a sredstva su u gotovo cijelom iznosu osigurana iz decentraliziranih izvora Koprivničko-križevačke županije.

-Sad u potpunosti udovoljavamo standarde za sanitetski prijevoz. S ova dva vozila, ukupno raspolažemo s dvadeset vozila na deset timova. Vozila su nažalost svake godine sve skuplja i skuplja, no zahvaljujući Županiji redovno uspijevamo osvježavati vozni park pa imamo sigurno jedan od najmlađih u zemlji. Pedeset posto vozila nam nije starije od tri godine. Godišnje imamo oko 25.000 prijevoza samo u sanitetu, a prijeđemo oko 840.000 kilometara – napomenula je Zlatica Kučko Gudelj te dodala kako nova vozila imaju mjesta za pet osoba i posebnu rampu za što lakši ulaz i izlaz pacijenata.

-Zdravstveni sustav je vrlo kompleksan i možemo ga gledati s više strana. Ima nekih dijelova na koje kao osnivači ne možemo utjecati, no ima i onih na koje možemo. Ovo je jedan od njih, ulaganje u materijalnu osnovu kao preduvjet za uspješan rad naših ustanova. Prošećite po bolničkom krugu i vidjet ćete radove obnove središnje zgrade bolnice, pa korak dalje vidite novu zgradu dnevnih bolnica… – nabrojao je župan Koren samo dio investicija na području zdravstva.

Nakon podjele ključeva novih vozila, svi su imali samo jednu želju, da se ova vozila – iako nova i moderna – koriste što manje.

FOTO I VIDEO Ivica Barać

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

Pola godine nakon poplava, stvari se ne miču s mrtve točke

Općinama isplaćena milostinja, poljoprivrednicima skoro ništa. Nasip će biti gotov za 10 godina

DRSKA KRAĐA USRED BIJELOG DANA

VIDEO Bračni par Vrbanić jedna obična šetnja koštala je nekoliko tisuća eura

Dovršeno je kriminalističko istraživanje nad dvojicom lopova

Priključili se plastičnim crijevom na cjevovod i krali plinski kondenzat

OMILJENO MJESTO OVOG UMIROVLJENIKA SU GORICE U KOZAREVCU

VIDEO Franjo (83): “Orežem dva reda loze pa na gemišt, a ženi složim bambus!”

RADOVI U KLOŠTRU PODRAVSKOM IDU JAKO DOBRO

Plan je da tržnica proradi kroz godinu dana

JESTE LI ZNALI?

Stavite ovaj začin na krpelja i sam će pobjeći

Search

Upišite pojam koji želite pretraživati