Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije
Gimnazija obilježila 117. godišnjicu od osnutka

Robotić: Zadržali smo status lidera u obrazovanju

Danom otvorenih vrata i Danom sporta Gimnazija Fran Galović obilježila je 117. godišnjicu od osnutka. Pripremili su više od 90 različitih aktivnosti, od mnogobrojnih radionica, izložbi i prezentacija koje se odvijaju na hodnicima, u učionicama i u praktikumima škole. Tijekom otvorenih vrata posjetitelji su se mogli upoznati s brojnim projektima u kojima je škola sudjelovala, uz poseban naglasak na nastavu u prirodi, koja prema prikupljenim podacima daje sve bolje rezultate i učenici su je odlično prihvatili.

Gimnaziju su posjetili i zamjenica gradonačelnika Ksenija Ostriž, pročelnici Ana Mlinarić i Dario Jembrek, predsjednica uprave Komunalca Nataša Tetec i član uprave Komunalca Goran Međurečan, a domaćin i vodič po školi bio je ravnatelj Vjekoslav Robotić.

Na svečanoj akademiji u Domoljubu ravnatelj Vjekoslav Robotić se osvrnuo na postignuća učenika u prošloj godini, istaknuvši rezultate na brojnim natjecanjima kao i državnoj maturi, ali i drugim aktivnostima učenika, poput gimnazijskog radija GFG Hertza pokrenutog ove školske godine.

– Prošla je godina bila izazovna i uspješna. Uspjeli smo zadržati status obrazovnog lidera na ovim prostorima, što pokazuju rezultati naših učenika na natjecanjima i na maturi. Škola smo s najviše plasiranih učenika na državnim natjecanjima u cijeloj Hrvatskoj, a druga smo škola u sportu te s jednim od najvećih mobiliteta učenika i nastavnika u cijeloj državi kao korisnici Erasmus akreditacije – rekao je u svom obraćanju Robotić, nakon čega je priređen bogat program prilikom najveće godišnje svečanosti.

FOTO: Grad Koprivnica, Nikola Wolf

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

Pretplatite se na naš kanal:

Završena policijska istraga

Nesvakidašnji incident s noževima u Križevcima, bio je pokušaj ubojstva

država će sufinancirati troškove boravka djece u vrtićima i do 50 posto

Subvencije su značajne, ali i nelogične. Bogata Gola dobit će više od siromašnih Hlebina

TRAGOVA NASILNE SMRTI NEMA

Umirovljenik (74) upao u potok dubine jedan metar. Utopio se

podravski na mjestu događaja

FOTO Težak sudar dvaju vozila, jedna osoba ozlijeđena

PRIJEVARA U TIJEKU?

Sumnjiva tvrtka građanima nudi štednju za mirovinu, budite na oprezu

kup spektakl u gradu podno kalnika

FOTO Kakva ludnica! Križevčani na Mladenov pogon izbacili Šibenčane i Carevića za najveći uspjeh u povijesti kluba

Upišite pojam koji želite pretraživati