Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije
Gimnazija obilježila 117. godišnjicu od osnutka

Robotić: Zadržali smo status lidera u obrazovanju

Danom otvorenih vrata i Danom sporta Gimnazija Fran Galović obilježila je 117. godišnjicu od osnutka. Pripremili su više od 90 različitih aktivnosti, od mnogobrojnih radionica, izložbi i prezentacija koje se odvijaju na hodnicima, u učionicama i u praktikumima škole. Tijekom otvorenih vrata posjetitelji su se mogli upoznati s brojnim projektima u kojima je škola sudjelovala, uz poseban naglasak na nastavu u prirodi, koja prema prikupljenim podacima daje sve bolje rezultate i učenici su je odlično prihvatili.

Gimnaziju su posjetili i zamjenica gradonačelnika Ksenija Ostriž, pročelnici Ana Mlinarić i Dario Jembrek, predsjednica uprave Komunalca Nataša Tetec i član uprave Komunalca Goran Međurečan, a domaćin i vodič po školi bio je ravnatelj Vjekoslav Robotić.

Na svečanoj akademiji u Domoljubu ravnatelj Vjekoslav Robotić se osvrnuo na postignuća učenika u prošloj godini, istaknuvši rezultate na brojnim natjecanjima kao i državnoj maturi, ali i drugim aktivnostima učenika, poput gimnazijskog radija GFG Hertza pokrenutog ove školske godine.

– Prošla je godina bila izazovna i uspješna. Uspjeli smo zadržati status obrazovnog lidera na ovim prostorima, što pokazuju rezultati naših učenika na natjecanjima i na maturi. Škola smo s najviše plasiranih učenika na državnim natjecanjima u cijeloj Hrvatskoj, a druga smo škola u sportu te s jednim od najvećih mobiliteta učenika i nastavnika u cijeloj državi kao korisnici Erasmus akreditacije – rekao je u svom obraćanju Robotić, nakon čega je priređen bogat program prilikom najveće godišnje svečanosti.

FOTO: Grad Koprivnica, Nikola Wolf

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

lokalni nogomet

FOTO Močile druge, Borac pao u Virju, Herešinu ‘prvi set’, Križevčani kiksali i ostali bez naslova

iskustvo pacijenta

Milka (70): “Popiknem se kad me tlak ošine pa ljudi misle da se baba napila!”

za svakog je bilo ponešto u Legradu

FOTO Legrađani se družili na sajmu udruga, slijedi bogat sadržaj uz proslavu dana općine

OLIMPIJADA DJEČJIH VRTIĆA U ĐURĐEVCU

FOTO/VIDEO Mališani iz Đurđevca najbolji, Novigracima nagrada za fair play

IZLOŽBA U FERDINANDOVCU

FOTO Uzgajivači konja predstavili svoja grla i zaprege

UNATOČ TEŠKOM INVALIDITETU NE ODUSTAJE OD SVOG VRTA

VIDEO Vesna je lebdjela između života i smrti te ostala nepokretna: “Svjetlo na kraju tunela je stvarno”


Search

Upišite pojam koji želite pretraživati