Gina sa Šoderice ulovila prvog kapitalca: To mi je prva riba kak’ se spada!

Gina D’Emilio s obitelji već neko vrijeme živi na Šoderici, a oko dvije godine bavi se ribolovom. Upravo je nedavno, pretprošlog petka prijepodne imala ulov svog života – amura kapitalca od 20 kilograma. Kako nam je rekla sama Gina, na Šoderici ribe stalno grizu, no ipak se ovakvom ulovu nije nadala.

– Bilo je malo borbe, no nakon pola sata uspjela sam svladati tako veliku ribu – priča nam Gina, pohvalivši se ujedno kako joj je to prva riba “kak’ spada”.

– Ulovi se i inače tu i tamo neki amur i šaran. No, ovo je baš bio “adrenalin”. Ribu smo izmjerili i izvagali. Bila je dugačka oko metar i 20, a teška 20,6 kilograma. Nakon mjerenja pustili smo je natrag u vodu – govori nam Gina, koja inače dolazi iz Italije, no izvrsno govori hrvatski jezik. Na Šoderici na ovaj način često koristi svoje slobodno vrijeme, iako smatra da je za ovakav ulov potrebna tek – sreća.

Facebook
Twitter
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI