Glineni golubovi: Luka Šimunić najbolji u pojedinačnoj konkurenciji

Lovačka udruga Virje na svojoj je streljani organizirala natjecanje u gađanju glinenih golubova. Ekipno je prvo mjesto osvjio Fazan iz Ruševca, drugo Zeko iz Kalinova te treće Bilogora iz Kapele. U pojedinačnoj konkurenciji prvo mjesto osvojio je Luka Šimunić, drugo Šimun Tišljar te treće Miroslav Benkek, a u desetkama prvi je bio Miroslav Benkek, drugi Marko Županić te treći Darko Turčić. U fair playu najbolji je bio Marinko Petrković, drugi Desimir Matić te treći Kristijan Kovač, dok je u zračnoj pušci pobijedio Leonard Ljubić.

– Natjecanje je privuklo brojne ekipe i posjetitelje koji su imali priliku uživati i u degustaciji lovačkih specijaliteta. Najbolji pojedinci i ekipe dobili su prigodne pehare i medalje koje je osigurala Općina Virje – kaže Vladimir Tišljar, predsjednik Lovačke udruge Virje.

FOTO Šimun Tišljar

Facebook
Twitter
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI