Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Gorjela kuća u Ludbregu, na teren izašlo 10 vatrogasaca s tri vozila

Do požara kuće došlo je danas u Ludbregu u ulici Frana Galovića u popodnevnim satima, javljaju iz DVD-a Ludbreg.

– Na mjesto intervencije izlazimo s vozilima LUDBREG 104, LUDBREG 110, LUDBREG 120 te 10 vatrogasaca. Dolaskom na mjesto intervencije uviđamo da se radi o širenju dima iz cijeloga objekta.
Pristupamo gašenju unutarnjom navalom gdje zatičemo dvije prostorije u razbuktaloj fazi te počinjemo sa gašenjem i provjerom među stropne konstrukcije – napisali su u objavi.

– Zbog širenja požara u međustropnu konstrukciju šaljemo još jednu grupu vatrogasaca na tavan u unutarnju navalu na gašenje i sprečavanja širenja na krovnu konstrukciju. Vršimo dogašivanje i sanaciju objekta. S nama na mjestu intervencije bili su djelatnici PP-a Ludbreg. Vrijeme završetka intervencije u 15:30 – stoji u objavi.

Iz DVD-a također upozoravaju kako je krenula sezona grijanja, podsjetivši građane da na vrijeme provjere stanje svojih dimnjaka, peći i drugih grijačih tijela.

– Apeliramo na sve Vas da prije uporabe bilo kakvih grijačih tijela u svojoj kući/stanu, od stručnih, kvalificiranih osoba ili poduzeća zatražite provjeru instaliranih peći, pripadajučih dimovodnih kanala i pratećih instalacija, jačinu te ispravnost strujnih vodova u odnosu na željene grijalice. Vodite redovitu brigu o svom grijačem sustavu, držite ga ispravnim, te na taj način zaštitite sebe i svoje najbliže – apeliraju iz DVD-a Ludbreg.

FOTO: DVD Ludbreg

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI