Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Gotovo 500 podravskih mališana učlanjeno u Crveni križ 

Nakon dvije godine Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica organiziralo je prijeme u podmladak Crvenog križa za sve učenike prvih razreda u Koprivnici i u 11 općina. Prijemi učenika prvih razreda osnovnih škola iz Koprivnice, Antun Nemčić Gostovinski, Braća Radić i Đuro Ester u podmladak Crvenog križa Koprivnica priređeni su tijekom Tjedna Crvenog križa, a s prijemima po općinskim školama nastavljeno je tijekom cijelog svibnja.

Učenici su u svakoj školi pripremili prigodni program za nove članove, a novi članovi podmlatka dobili su na dar slikovnice Crvenog križa, privjesak te potvrdu o prijemu u podmladak. Tako su prijemi održani u Koprivničkim Bregima, Drnju, Legradu, Goli, Đelekovcu, Sokolovcu, Novigradu Podravskom, te u PŠ Hlebine, Sigetec, Glogovac i Peteranec. Prijemi su predviđeni i u COOR-u Podravsko sunce, Osnovnoj školi Andrije Palmovića u Rasinji te u Osnovnoj školi Koprivnički Ivanec, pa će tako do kraja školske godine svih 487 učenika prvih razreda postati najmlađi članovi velike obitelji Crvenog križa.

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

OČEVID U TIJEKU

Sudarila se dva auta, Honda sletjela u polje kukuruza

PRIPREMA SE NATJEČAJ ZA OBNOVU ULICE KOJA KOLODVOR SPAJA S CENTROM GRADA

Dvosmjerna Starčevićeva s rotorom u dvije faze, novo ruho dobit će i Ivanjska

OLUJNO NEVRIJEME NAPRAVILO VELIKU ŠTETU

Župan donio Odluku o proglašenju prirodne nepogode tuča na području tri općine


Search

Upišite pojam koji želite pretraživati