Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije
pohvalno

Grad će maturantima sufinancirati troškove maturalne večeri!

Sukladno razgovoru s maturantima, Grad Križevci ove će godine umjesto organizacije koncerta i okrjepe na Dan maturanata financijska sredstva preusmjeriti na sufinanciranje troškova maturalne večeri.
Ovom mjerom izravno će se pomoći obiteljskom budžetu s obzirom da su značajno porasli troškovi maturalne večeri i pridonijeti tome da svi imaju jednake mogućnosti prisustvovanja ovom važnom događaju u životu maturanata.

– Svake godine u gradskoj upravi održi se sastanak s maturantima kako bi se vidjele njihove želje oko obilježavanja njihovog dana, Dana maturanata. Do sada je Grad financirao koncert po izboru maturanata i okrjepu, no ove su godine maturanti istaknuli kako im je bitnije da se ta sredstva preusmjere na sufinanciranje troškova maturalne večeri. Kao grad koji sluša svoje građane i kao Grad mladih pohvalili smo njihovu inicijativu i podržali takav prijedlog, istaknuo je gradonačelnik Mario Rajn.

Svakom maturantu križevačkih srednjih škola trošak maturalne večeri sufinancirat će se s 15 eura.

FOTO: Podravski list

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

Otvoreno ljetu u Elimu

Predstave i radionice za aktivno ljeto

Palac gore za željka

Big boss donirao guralice Domu za starije osobe

Zbog toplinskog vala i najavljenih vrlo visokih temperatura

Ovog vikenda besplatno kupanje na bazenima za sve građane


Search

Upišite pojam koji želite pretraživati