Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije
POTICAJNE MJERE

Grad će ženama poduzetnicama plaćati 50 posto cijene boravka djece u vrtiću

Đurđevac se odlučio za poticajnu mjeru koja je na tragu poboljšanja demografske slike i najizravnije pomoći mladim obiteljima. Ciljano je usmjerena prema ženama poduzetnicama, vlasnicama obrta i slobodnih djelatnosti, vlasnicama OPG-a koje su zaposlene na OPG-u ili direktorice trgovačkih društava u njihovom pretežitom vlasništvu.

Odlukom Grada iz gradskog će se proračuna sufinancirati smještaj njihove djece u dječjem vrtiću Maslačak. Tako će u cijeni usluge smještaja u jednom od najbolje opremljenih i sadržajno najbogatijih dječjih vrtića na ovom području, za boravak jednog djeteta Grad poduzetnicama sufinancirati 50 posto cijene, a boravak drugog i svakog idućeg djeteta bit će besplatan.

Inače, redovna cijena vrtića za prvo dijete iznosi 66,36 eura, za drugo dijete 39,82 eura, dok je za treće dijete u obitelji vrtić besplatan. Za djecu iz udomiteljskih obitelji cijena vrtića iznosi 33,18 eura, a samohrani roditelji vrtić će plaćati 39,82 eura.

FOTO Arhiva

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

PODRAVSKI NA PRIPREMAMA S KOPRIVNIČKIM PRVOLIGAŠEM

FOTO U ‘austrijskom raju’ sa slavenašima i Betis iz Seville, ovdje su bili Leipzig, Basel, čak i Liverpool

teška prometna na podravskoj magistrali

FOTO/VIDEO Sudarili se Mercedes i moped, vozača hitna prevezla u bolnicu

Tragedija u prekodravlju

UPRAVO U požaru kuće poginuo muškarac, policija obavlja očevid


Search

Upišite pojam koji želite pretraživati