Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Grad Koprivnica i ove godine svim učenicima daruje besplatne bilježnice

Projekt „Besplatne bilježnice za sve koprivničke osnovnoškolce“ predstavljen je po 16. put u prostoru Osnovne škole „Braća Radić“. Grad Koprivnica zajedno je sa svojim partnerima osigurao besplatne bilježnice za sve koprivničke osnovnoškolce, besplatne radne bilježnice za obvezne i izborne predmete za sve škole kojima je Grad Koprivnica osnivač te pamučne majice „Veselo u školu“ za 273 prvašića.

 Ravnatelj OŠ „Braća Radić“ Krešo Grgac je kazao:

-Kao i svake godine spremni smo i veselimo se početku nove školske godine. Najveća smo osnovna škola u našoj županiji, svako deseto dijete pohađa našu školu, što dovoljno govori o nama. Veselimo se otvorenju nove škole na Podolicama, a nadamo se isto tako i skorašnjoj nadogradnji nove školske zgrade, nakon koje ćemo biti spremni za jednosmjensku nastavu – kazao je Grgac.

Nove bilježnice i radne bilježnice na školskim klupama dočekat će ukupno 2430 učenika. Ukupno je tiskano 35.796 bilježnica s prigodnim vrećicama ukupne vrijednosti 242 tisuće kuna, od čega su partneri osigurali 198 tisuća kuna. Za nabavu radnih bilježnica u gradskom je proračunu osigurano 966 tisuća kuna, dok je za pamučne majice izdvojeno 20 tisuća kuna.

Facebook
Twitter
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI