Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije
DARIVANJE

Grad osigurao uskrsnice za umirovljenike i korisnike osobne invalidnine

U Proračunu Grada Koprivnice za 2023. godinu osigurana su sredstva za uskrsno darivanje umirovljenika s prebivalištem na područja Grada Koprivnice čija ukupna mirovina za mjesec veljaču 2023. godine, zajedno s dodacima, ne prelazi 306,00 eura, ali i sredstva za darivanje osoba s invaliditetom korisnika osobne invalidnine s prebivalištem na području Grada Koprivnice.

„Ulazimo u uskrsno vrijeme i ono što je zaista lijepa tradicija Grada Koprivnice je da se u to vrijeme isto sjetimo naših umirovljenika i korisnika osobne invalidnine. U Gradskom je proračunu osigurano nešto malo više od 50 tisuća eura za tu namjenu. Vjerujem da, bez obzira koliko je to skromno, pokazujemo koliko su nam bitni naši umirovljenici i korisnici osobne invalidnine i da se u to uskrsno vrijeme prisjećamo svih onih ljudi koji su i stvarali ovaj grad i odricali se za sve ono što imamo danas. Neka im je sretan Uskrs“, rekao je gradonačelnik Koprivnice Mišel Jakšić.

Sredstva će se umirovljenicima isplaćivati u iznosu od 30,00 eura u novcu, uz predočenje dokaza o prebivalištu i visini mirovine isplaćene za mjesec veljaču 2023. godine.

Osobama s invaliditetom korisnicima osobne invalidnine isplaćivat će se iznos od 30,00 eura u novcu, na njihov tekući račun ili putem financijske usluge poštanskom uputnicom za osobe koje nemaju otvoren račun u banci. Vrijeme i mjesto podjele uskrsnica objavit će se naknadno, a kao i do sada to bi trebalo biti u tjednu uoči samog Uskrsa.

FOTO: Grad Koprivnica

Facebook
Twitter
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI