Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije
OTVOREN DO ISKORIŠTENJA SREDSTAVA

Grad raspisao Javni poziv za potpore poljoprivrednicima

Raspisan je Javni poziv za dodjelu potpora poljoprivredi na području Grada Koprivnice za 2024. godinu. Potpore male vrijednosti dodjeljivat će se za edukacije i stručno osposobljavanje za rad u pčelarstvu, voćarstvu, povrtlarstvu i stočarstvu te za troškove školovanja i sudjelovanja na edukaciji i stručnom osposobljavanju poljoprivrednih proizvođača. Zatim za sudjelovanje na sajmovima, za proizvodnju povrća, cvijeća i sjemenja u plastenicima i staklenicima, podizanje trajnih nasada, očuvanje pčelinjeg fonda, analizu tla i kalcifikaciju, okrupnjavanje posjeda, kupnju novih plastenika minimalne površine 150 m2, za nabavu i postavljanje sustava za navodnjavanje, nabavu i postavljanje sustava za zaštitu od tuče, ekološku proizvodnju, za kupnju hladnjača za čuvanje voća i povrća te na kraju, za umjetno osjemenjivanje goveda.

– Korisnici sredstava potpore su obiteljska poljoprivredna gospodarstva i samoopskrbna poljoprivredna gospodarstva upisana u Upisnik poljoprivrednih gospodarstava sa sjedištem, odnosno prebivalištem nositelja gospodarstva na području Grada Koprivnice najmanje tri godine, obrtnici registrirani za obavljanje poljoprivredne djelatnosti koji imaju sjedište obrta na području Grada Koprivnice i udruge sa sjedištem na području Grada Koprivnice, a čije su poljoprivredne površine na području Koprivničko – križevačke županije, nemaju dugovanja prema Proračunu Grada Koprivnice, ne traže potporu za rabljenu opremu, a ispunjavaju i druge uvjete propisane Odlukom o potporama poljoprivredi na području Grada Koprivnice za razdoblje od 2024. do 2027. godine – stoji u Javnom pozivu.

Javni poziv otvoren je do iskorištenja sredstava koja su osigurana u Proračunu Grada Koprivnice za 2024. godinu u ukupnom iznosu od 50.000 eura, a najkasnije do 30. studenog ove godine, a svi su detalji dostupni na LINKU.

FOTO arhiva/ilustracija

Moglo bi vas zanimati…

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

projekt aglomeracije ludbreg pomaknuo se s mrtve točke

Prvi korak napravljen, realizacija još upitna

PODRAVSKI NA MJESTU DOGAĐAJA

UPRAVO Izbio požar u obiteljskoj kući, dječak spriječio katastrofu

POKAZNA VJEŽBA

FOTO Djeca pokazala svoje vatrogasne vještine

podravsko naselje dobilo svoj prvi suvenir

VIDEO Vlado je od pčelinjeg voska napravio repliku zvonika

PODRAVSKI NA MJESTU DOGAĐAJA

UPRAVO Težak sudar dvaju kombija. Dvije osobe prevezene u bolnicu

NA AUTOCESTI KOD ZAGREBA STRADAO 37-GODIŠNJAK IZ PODRAVINE, LIJEČNICI MU AMPUTIRALI NOGU

Otac stradalog Kloštrana: “Otpeljao mi je zdravog sina, a vratio invalida”


Search

Upišite pojam koji želite pretraživati