Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije
Cijena vrtića će ostati ista

Grad uspješno osigurao 1,3 mil. eura iz EU fondova za dogradnju vrtića

Gradonačelnik Hrvoje Janči ovaj je tjedan potpisao ugovor za dodjelu EU sredstava za projekt dogradnje Dječjeg vrtića Maslačak Đurđevac. Projektom će se izgraditi potpuno nova zgrada uz postojeću vrtićku, a u koju će biti smješteni predškolci. Tako će im bezbolnije proći razdoblje prelaska iz vrtića u školske klupe. Izgradit će se prostorije za 8 vrtićkih skupina s pripadajućim garderobama, sanitarijama i natkrivenim terasama, priručnom kuhinjom i blagovaonicom.

-U naš vrtić svake se godine upisuje sve više djece koja polaze jaslice tako da je već za iduću pedagošku godinu najavljeno povećanje broja upisane djece. Dogradnjom vrtića i dalje ćemo biti vrtić koja nema listu čekanja, te ćemo koliko god bude potrebno i u budućnosti uvijek osiguravati prostor u vrtiću za svu djecu s područja našega grada. Projektom je osim ovih 8 vrtićkih skupina planirana i mogućnost dodatne nadogradnje ukoliko se ukaže potreba za novim prostorima u budućnosti. Kao i do sada cijena vrtića će ostati ista- rekao je gradonačelnik.

Ukupna vrijednost projekta iznosi oko 1,7 mil. eura, dok je iz EU fondova uspješno osigurano sufinanciranje projekta s 1,3 mil eura.

FOTO: Grad Đurđevac

Facebook
Twitter
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI