Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije
Volonteri prikupljali donacije za Socijalnu samoposlugu

Građani donirali čak 73 kilograma različitih prehrambenih proizvoda

U  prvoj ovogodišnjoj akciji prikupljanja donacija za Socijalnu samoposlugu, koju je Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica organiziralo u ponedjeljak, 8. siječnja u trgovačkom centru KTC u Koprivnici, građani su donirali ukupno 73 kilograma različitih prehrambenih proizvoda i pet komada higijenskih potrepština. Zahvaljujući donacijama koprivnički Crveni križ će u idućim danima moći pripremiti humanitarne pakete pomoći za sugrađane slabijeg materijalnog stanja.

“Pozivamo sve koji su u mogućnosti, da sudjeluju u budućim akcijama, a sljedeća je već ove subote, 13. siječnja u Shopping centru Supernova u Koprivnici. Donacije u trgovačkim centrima prikupljaju volonteri okupljeni kroz naš program Podravski humanitarci, koji je usmjeren na osobe starije životne dobi. Svoje donacije možete i donijeti k nama u Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica u Herešinskoj ulici 33 radnim danom od 7 do 15 sati, a ako želite pomoći novčano, iznos uplatite na žiro račun Podravske banke IBAN HR9223860021100510465. Pomoći možete i volontirajući, javite nam se na broj telefona 048/642-193. Program Podravski humanitarci financira Ministarstvo rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike”, navode iz koprivničkog Crvenog križa.

FOTO GDCK KC

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

OČEVID U TIJEKU

Sudarila se dva auta, Honda sletjela u polje kukuruza

PRIPREMA SE NATJEČAJ ZA OBNOVU ULICE KOJA KOLODVOR SPAJA S CENTROM GRADA

Dvosmjerna Starčevićeva s rotorom u dvije faze, novo ruho dobit će i Ivanjska

OLUJNO NEVRIJEME NAPRAVILO VELIKU ŠTETU

Župan donio Odluku o proglašenju prirodne nepogode tuča na području tri općine


Search

Upišite pojam koji želite pretraživati