Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Građani u KTC-u donirali 80 kila hrane za Socijalnu samoposlugu

U ponedjeljak 13. veljače u akciji prikupljanja donacija za Socijalnu samoposlugu, koju je Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica provelo u Robnom centru KTC u Koprivnici građani su donirali čak 80 kilograma različitih prehrambenih namirnica i devet higijenskih potrepština. Volonteri se ovim putem ujedno zahvaljuju svima koji su donirali nešto hrane i tim putem pružili pomoć.

– Te donacije prikupljene u KTC-u na Danici razvrstat ćemo u humanitarne pakete s osnovnim prehrambenim i higijenskim proizvodima te ih u srijedu u Socijalnoj samoposluzi podijeliti sugrađanima koji su u potrebi. A iduću akciju prikupljanja donacija organiziramo već ove subote, 18. veljače u Supernova centru u Koprivnici od 9 do 13 sati kažu iz kluba umirovljenika.

Među volonterima koji prikupljaju donacije i pomažu nam u njihovoj podjeli u Socijalnoj samoposluzi su umirovljenici uključeni u projekt Volonter penzioner. Taj projekt je sufinanciran bespovratnim sredstvima iz Europskog socijalnog fonda (ESF) – Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014-2020. u iznosu od 1.984.964,46 kuna, a provodi se od 19. listopada 2020. godine. Nositelj projekta je Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica, a partneri su Grad Koprivnica, Udruga volontera Koprivničko-križevačke županije Rad na dar, Zavod za javno zdravstvo Koprivničko-križevačke županije i Društvo žena Kamengrad iz Starigrada.

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

FOTO: ustupio Klub umirovljenika GDCK Koprivnica

Facebook
Twitter
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI