Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Gradi se još jedan most na istočnoj gradskoj obilaznici!

Na istočnoj obilaznici grada Đurđevca, u predjelu Kopčice i Sečice, u tijeku su radovi na izgradnji drugog mosta. Istočna obilaznica obuhvaća cestu dugu 2,5 kilometra koja će spajati Podravsku magistralu s dvije županijske ceste prema Ferdinandovcu i Kalinovcu.

U proljeće je izgrađen prvi most na toj dionici, a nakon izgradnje drugog mosta planira se izgradnja pristupnih putova. Završetak radova na mostu očekuje se u ožujku. Vrijednost projekta izgradnje mostova iznosi 212.000 eura, a dio iznosa sufinancirat će Hrvatske vode.

-Kao nastavak projekta istočne obilaznice i povećanja sigurnosti na području grada dali smo izraditi i projekt izgradnje kružnog toka na raskrižju ulice Petra Zrinskog i Petra Preradovića u Đurđevcu. Izgradnja kružnog toka i istočne obilaznice dodatno će rasteretiti grad od teškog teretnog prometa koji trenutno prolazi kroz Đurđevac – navode u gradskoj upravi.

FOTO Grad Đurđevac

Facebook
Twitter
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI