Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Grdovićev fijasko u Sloveniji napravio odličnu reklamu Kloštru Podravskom

Svi nacionalni mediji u našoj zemlji i Sloveniji ovoga su vikenda objavili fotografije i videe Mladena Grdovića kako pijan pada i doslovno se nastavlja valjati na pozornici u mjestu Mareziga nedaleko od Kopra. Istina, mikrofon je cijelo vrijeme imao u ruci i nešto kao pjevao, ali publika nije bila time oduševljena, te su nakon sve većeg negodovanja, organizatori zaštitarima dali zeleno svjetlo da ga odnesu s pozornice. Iako je poznato da Grdović godinama ima problema s alkoholom, organizatori koncerata kako piše Jutarnji list, imaju sve manje razumijevanja za to, pa su neki počeli otkazivati već dogovorene nastupe.

No u Kloštru Podravskom gdje bi u sklopu Dana općine trebao nastupiti ove subote, odlučili su mu dati priliku nadajući se da će Grdović doći i ostati trijezan te napraviti dobar štimung za što će naravno biti i adekvatno plaćen.

Prijatelji i poznanici pjevača kazali su kako je Grdović u lošem stanju zbog nedavne bratove smrti, a još navodno nije prebolio niti razvod od supruge Brankice koja ga je napustila upravo zbog promila koji iz Mladenove krvi gotovo nisu izlazili.

Predsjednik Turističke zajednice Kloštra Podravskog, Alen Janči kazao je kako u ugovoru potpisanim s Grdovićem, stoji i stavka da na koncert mora doći trijezan i takav ostati sve do kraja. Upravo tako prije dvije godine napravili su i Đurđevčani, ugovarajući njegov nastup na Picokijadi. I sve je prošlo odlično. Kloštrani vjeruju da će tako biti u subotu i kod njih.

Foto: Grad Đurđevac

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

TRADICIONALNA MANIFESTACIJA

FOTO/VIDEO Velikim skokom u Dravu obilježili Dan europske Amazone

Svoju je štalu pretvorio u galeriju

VIDEO Pero: “Boli me što Đurđevac nije htio prihvatiti moju donaciju”

ZAVRŠEN JE 17. MEĐUNARODNI FESTIVAL FOLKLORA "IZ BAKINE ŠKRINJE"

VIDEO Folklorne skupine iz cijelog svijeta stigle su u Koprivnicu. Centar grada vrvio je talentiranim pjevačima i plesačima


Search

Upišite pojam koji želite pretraživati