Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije
utakmica karijere za slavenove mladiće

Gregurina uoči finala kupa: Nešto novo za sve nas, spremni smo, ali i načeti ozljedama

Pred juniorima Slavena u srijedu je utakmica sezone, a većini tih mladića i karijere. Naime, u Zagrebu ih, na terenu Rudeša, čeka finale Kupa Hrvatske, a za trofej će se boriti protiv Osijeka. Osvoje li ga, bit će to prvi, povijesni pehar otkad se klub natječe u Prvoj HNL, u suprotnom ostat će žal, ali i ponos što su mladići uopće dogurali do finala. Da svi u klubu i oko njega već danima žive za taj dvoboj potvrdio nam je trener Mario Gregurina.

– Velika utakmica za sve nas. Spremni smo i napravit ćemo apsolutno sve da dobro izgledamo, no nažalost, imamo dosta problema. Zbog ozljeda nema Bošnjaka, Žuškina i Riđana, također ni Šakote kojeg smo mogli priključiti iz prve ekipe, a koji je još ranije izrazio veliku želju za igrom u toj utakmici. Dakle, šaroliki smo, ali dat ćemo sve od sebe da uzmemo trofej – pojasnio je. Sa snagom Osijeka dobro je upoznat. Kaže da je riječ o fenomenalnoj generaciji koja je prije dvije godine osvojila kadetsko prvenstvo i kup.

– Nekoliko njih već je u Zekićevim seniorima i pripremamo se na to da će svi oni igrati. Pritom mislim na Matkovića, Prekodravca, Živkovića, čak i Bukvića. Pogledali smo ih i dobro analizirali, no nema tu previše tajni, pratimo mi njih, prate oni nas, a mišljenja sam da će presuditi želja, energija i koncentracija. Ovo je nešto novo za sve nas, ali vjerujem da ćemo biti na visini zadatka i na kraju slaviti – zaključio je Gregurina.

Inače, ove sezone igrali su već dvaput, s time da je Slaven nedavno dobio 3:1, dok je u prvom dijelu sezone Osijek slavio čak 7:1. Tada je juniore vodio Dodik. Ovaj treći dvoboj daleko je najvažniji, u pitanju je trofej, a borba za njega počinje u srijedu u 17 sati, a izravan prijenos bit će i na televiziji, na programu MaxSportu 1.

FOTO Nikola Wolf

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

okrutnost prema nedužnim životinjama

Netko bezdušan ostavio je psiće u šumi da umru od gladi, Kristian ih je spasio i traži im novi dom

[FELJTON] STOLJEĆE JOSIPA MANOLIĆA 3. DIO

Kako je Manolić planirao likvidirati poglavnika Pavelića

skulpture za turističku atrakciju u Lici

VIDEO Petar: “Moj sokol, vukovi i hrvatski grb krasit će dolinu rijeke Gacke”

MISLI NA ZDRAVLJE

Ova prekrasna biljka ima antikancerogeno djelovanje

Prijevara u tijeku

Hrvatska pošta ima važnu obavijest za sve građane!

PROMETNA NESREĆA NA PODRAVSKOJ MAGISTRALI

FOTO Vozačica (67) oduzela prednost motociklistu, oboje završili u bolnici


Search

Upišite pojam koji želite pretraživati