Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije
Posljedice nevremena

Grom udario u kuću nedaleko od Križevaca. Kod Ludbrega izazvao požar kosilice

Izbio je požar danas oko podneva u Ludbreškim Vinogradima. Zapalila se kosilica, nekoliko manjih spremnika s gorivom i stablo, a uzrok je bio udar groma, priopćili su ludbreški vatrogasci.

“Dana 25. lipnja u 12:24 dobivamo dojavu od VOC-a Varaždin o požaru krovišta u mjestu Ludbreški vinogradi, Cvjetna ulica. Na mjesto intervencije izlazimo s dva vozila te osam vatrogasaca. Dolaskom na mjesto intervencije uviđamo da se ne radi o požaru krovišta već da se radi o požaru kosilice, manjih spremnika s gorivom, stabla te drvenih paleta i najlona – navode iz DVD-a Ludbreg te dodaju kako su na mjestu događaja bili i pripadnici Policijske postaje Ludbreg.

Pored toga, jutros oko 10 sati grom je navodno udario u krovište obiteljske kuće u Predavcu Križevačkom, a intervenirali su pripadnici JVP-a Križevci i DVD-a Sveti Ivan Žabno. Visina šteta nastalih u ova dva požara zasad nije poznata.

DHMZ je za naš kraj danas izdao žuto upozorenje i najavio mogućnost izraženih pljuskova praćenih grmljavinom.

– Budite na oprezu zbog mogućih jačih grmljavinskih nevremena. Posebno pripazite u izloženim područjima kao što su planine, šume i livade odnosno otvoreni tereni. Mogući su prekidi u aktivnostima na otvorenom – stoji u upozorenju.

FOTO DVD Ludbreg, DVD Sveti Ivan Žabno

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

Niti jedna tvrtka među 500 najboljih po plaćama, a najveće plaće isplaćuje Belupo

Istražili smo kakve su prosječne mjesečne neto plaće isplaćivali najveći poduzetnici u Podravini i Prigorju

Obavijest trgovačkog lanca

Plodine: “Ako ste kupili ovaj prehrambeni proizvod nemojte ga konzumirati”

Ljeto na zrinskom je počelo

VIDEO Prepun centar Koprivnice pjeva s Tonyjem u glas


Search

Upišite pojam koji želite pretraživati