Hlebinski vatrogasci pokazali opremu

Dobrovoljno vatrogasno društvo Hlebine prošlu nedjelju organiziralo je Dan otvorenih vrata. Na prostorima oko vatrogasnog spremišta mogla se razgledati oprema kojom raspolažu vatrogasci, a posebno je zabavno bilo najmlađim mještanima, budućim malim vatrogascima, koji su se mogli zabavljati slaganjem puzzli i bojenjem vatrogasnih bojanki, a natjecali su se i u rušenju meta vatrogasnim štrcaljkama. Svako je dijete za sudjelovanje dobilo dar.

– Zanimanje mnogih privukla su novoobnovljena stara vatrogasna kola, izložena ispred vatrogasnog spremišta, koja nas podsjećaju na stara vremena i način na koji su nekada naši preci gasili požar. Za sve posjetitelje članovi DVD-a Hlebine pripremili su okrepu i grickalice kojima su se najviše razveselila djeca. DVD Hlebine zahvaljuje svim posjetiteljima na dolasku te svim članovima koji su na bilo koji način pomogli oko organizacije i realizacije Dana otvorenih vrata – poručila je Melita Bregović, predsjednica DVD-a Hlebine. Dodajmo kako su u sklopu proslave Dana općine Hlebine članovi DVD-a Hlebine održali pokaznu vatrogasnu vježbu s navalnim vozilom na kojoj su sudjelovala šestorica interventih vatrogasaca: Ivan Štrfiček, Danijel Bregović, Zoran Benotić, Josip Benotić, Dominik Golub i Nikola Cavrić.

Facebook
Twitter
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI