Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije
S ISKLJUČIVO DOMAĆIM DEČKIMA

Hrvači Podravke odlični drugi na ekipnom Prvenstvu Hrvatske

Sjajne vijesti stižu nam iz Hrvačkog kluba Podravka, čiji su puleni osvojili drugo mjesto u 1. Hrvatskoj hrvačkoj ligi. Do ovog sjajnog rezultata došli su na zagrebačkoj Peščenici, gdje se na državnoj završnici okupilo osam najboljih momčadi.

Podravka je otputovala s isključivo domaćim hrvačima, čime je taj uspjeh još značajniji, a u skupini je bila s Herkulom i Likom iz Zagreba te Siskom. U tom društvu upisane su dvije pobjede i poraz. Dobili su Herkul i Liku, a neizvjesno izgubili od Siska. To im je bilo dovoljno za prvo mjesto u skupini pa su izborili finale protiv zagrebačkog Metalca, koji je osvojio drugu skupinu. U tim ogledima Zagrepčani su bili bolji i osvojili naslov državnih prvaka s prilično sigurnih 7:2.

Za Podravku su hrvali Borna Ljubić, Petar Uglik, Domagoj Džanko, Marko Špernjak, Filip Verčević, Alen Nogić, Josip Benko i Karlo Mijatović. Dečke je vodio trener Ivan Lončarić.

– Ovu sezonu odraditi smo samo s hrvačima iz pogona Podravke, bez vanjskih pojačanja, i uspjeli smo postići vrlo dobar uspjeh. Naime, u svaki meč kretali smo s dvije prazne kategorije, što je bilo -10 penalizacijskih bodova, no dečki su dobro potegnuli i osigurali prvo mjesto u skupini. Što se tiče finala, Metalac raspolaže s nešto iskusnijim dečkima, što im je donijelo dosta pobjeda, no na kraju možemo reći da su naši mladi hrvači prikazali dobro hrvanje, sve su iskusniji i konkurentniji u seniorskom hrvanju – poručili su iz HK Podravka.

FOTO: HK Podravka

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

ŽELIMIR MEŠNJAK O NOVOM ANGAŽMANU, BIVŠEM KLUBU I KARIJERI

Savjest mi je čista, nisam odgajan da zamjeram. Slaven je ljubav i emocija, a Osijek veći izazov

sjajni rezultati

Na državnom prvenstvu u krosu križevački školarci osvojili dvije brončane medalje

RADNO U općini KOPRIVNIČki IVANec

U tijeku je rekonstrukcija sportskog objekta nogometnog kluba Jedinstvo Pustakovec

raspisan je natječaj

Savez traži delegate, ako volite nogomet i imate uvjete evo vam prilike za džeparac

brzopotezni i ubrzani šah

Šahisti Picoka Kapetanić i Gašparec državni prvaci, Mia Marijan uzela broncu

Atnonio pranjić uoči svjetskog prvenstva

Reprezentacija je svetinja, straha nema, a za klupom Podravke nema smisla žaliti

Upišite pojam koji želite pretraživati