Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Hrvačice Podravke treće, Blažeković najatraktivnija hrvačica

Hrvački klub Podravka protekle je subote bio organizator međunarodnog turnira za djevojčice Zlatna kokica, održanog u sportskoj dvorani Vinko Zember u sklopu Osnovne škole Đuro Ester u Koprivnici. Prvi je to turnir u Hrvatskoj organiziran isključivo za uzraste djevojčica, koje su se natjecale u tri kategorije. Na turniru je sudjelovalo oko stotinjak hrvačica iz čak šest europskih zemalja. Uz one hrvatske, nastupile su i djevojčice iz Mađarske, Slovenije, Srbije, Austrije i Slovačke.

Hrvačice Podravke, njih ukupno osam pod vodstvom trenera Ivana Lončarića i Saše Šprema, na kraju su završile ekipno treće s osvojenih pet medalja: jednom zlatnom, tri srebrne i brončanom, a upravo je mlada hrvačica Lara Blažeković proglašena najatraktivnijom hrvačicom turnira te joj je uručena i prigodna nagrada Inducta +++. Na prvom se mjestu našla ekipa iz mađarskog kluba Del-Zselic, dok je drugo mejsto pripalo ekipi hrvačkog kluba Sesvetski Kraljevec.

Djevojčice su se natjecale u tri uzrasne kategorije. Najstarija grupa hrvačica (djevojčice rođene od 2008.-2010.) hrvale su se u devet težinskih kategorija, isto kao kao i mlađe djevojčice rođene 2011.-2013. godine. Početnice rođene 2014. i 2015. godine hrvale su u šest težinskih kategorija.

FOTO Nikola Wolf

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

PODRAVSKI NA PRIPREMAMA S KOPRIVNIČKIM PRVOLIGAŠEM

FOTO U ‘austrijskom raju’ sa slavenašima i Betis iz Seville, ovdje su bili Leipzig, Basel, čak i Liverpool

Susret u starim narodnim sportovima u Podravskim Sesvetama

FOTO Natjecali se u trcličanju, verižanju, vranićanju, nožićanju i sličnim sportovima

PODRAVSKI U SEEFELDU NA PRIPREMAMA SA SLAVENOM

FOTO Slavenaše u Austriji dočekalo 16 stupnjeva, pripremaju se podno skijaške skakaonice


Search

Upišite pojam koji želite pretraživati