Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije
POPIS PARCELA POGLEDAJTE U PONEDJELJAK U TISKANOM IZDANJU PODRAVSKOG LISTA

Hrvatske vode kupuju na desetke zemljišta u Podravini!

Hrvatske vode objavile su javni oglas odnosno ponudu za otkup više desetaka zemljišta u Podravini. Pozivaju vlasnike nekretnina u katastarskim općinama Hlebine i Gola da se odazovu i dođu u prostorije Hrvatskih voda u Varaždinu radi sklapanja kupoprodajnog ugovora, dok će im novac biti isplaćen u roku 30 dana od sklapanja istog.

Kao razlog otkupa navodi se “građenje građevine infrastrukturne namjene vodnogospodarskog sustava”, dakle radi se o projektu revitalizacije postojećih Dravskih kanala, ali i prekapanje novih. Prvenstveno je ovo projekt namijenjen obogaćivanju biljnog i životinjskog svijeta, ali i zaštiti od poplava. Koprivničko-križevačka županija izdala je dopuštenje za početak radova na produbljivanju kod Novačke i Gabajeve Grede. 

Je li vaša parcela na popisu Hrvatskih voda, pogledajte u tablici koja će biti objavljena u ponedjeljak u tiskanom izdanju Podravskog lista.

FOTO Arhiva

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

POVLAČENJE IZ PRODAJE

Poznati trgovački lanac moli sve kupce ove popularne namirnice da se jave na prodajno mjesto

Izvještaj zavoda za zapošljavanje

Novi rekordni minimum ljudi u potrazi za poslom u našoj županiji

prometne nesreća s oziljeđeno osobom

Pijan bez vozačke zabio se u automobil, koji je sletio s ceste, ozlijeđen putnik


Search

Upišite pojam koji želite pretraživati