Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije
za kupaonice i čišćenje prostorija

Hrvatski trgovački lanac donirao vrijednu opremu Crvenom križu!

Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica dobilo je od trgovačkog lanca Pevex vrijednu donaciju kupaonske i druge opreme za novi Centar za pomoć u kući Koprivnica. Svečanost primopredaje donacije održana je u Centru u srijedu, 26. srpnja 2023. godine.

U Centru za pomoć u kući u Herešinskoj ulici 33 nedostajala je oprema za kupaonice i čišćenje prostorija te su u Pevexu, osluškujući potrebe zajednice u kojoj rade, odlučili pomoći. Pevex je koprivničkom Crvenom križu donirao tri tuš kabine, usisavač, glačalo, set alata i visokotlačni perač.

– Ta će oprema mnogo značiti Gradskom društvu Crvenog križa Koprivnica u održavanju prostorija, opreme i vozila kojima se koristimo skrbeći o našim korisnicima, rekla je ravnateljica Adela Sočev zahvaljujući predstavnicima na vrijednoj donaciji.

– Kao društveno odgovorna i socijalno osjetljiva kompanija, rado se odazivamo pozivima s plemenitom svrhom, rekao je na primopredaji donacije pomoćnik Uprave Pevexa Nenad Mađerić 

Uz njih, na svečanosti su bili voditeljica odnosa s javnošću u Pevexu Dijana Jendrašinkin Babić i voditelj prodajnog centra Koprivnica Dražen Kuštelega te djelatnici GDCK Koprivnica.

FOTO

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

teška prometna na podravskoj magistrali

FOTO/VIDEO Sudarili se Mercedes i moped, vozača hitna prevezla u bolnicu

Tragedija u prekodravlju

UPRAVO U požaru kuće poginuo muškarac, policija obavlja očevid

đurđevački limitator

Kamioni šodra budu nas saranili


Search

Upišite pojam koji želite pretraživati