Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije
ĐURĐEVAČKI LIMITATOR

I tak je Maja Šuput poslala pusicu Đurđevcu

piše: Vladek Antolaš – MASTERMIND

Nakon neviđenog jahanja lustera u srcu Đurđevca digla se prašina na nacionalnom nivou kakvu ne bi digel ni on top kojeg su takaj jašili akteri tima Maje Šuput. Ko bomba je odjeknula vest da je šef turističke zajednice grada Đurđevca, Mario Fuček (aka Grba) rekel grande zvezdi Maji da je pvc zvezda, aludirajući na materijal od kojeg je napravljena . I tak se taj isti Grba jednako nekulturno ponesel prema Maji, koja ni kriva ni dužna držala mobitel i snimala navedeni događaj. Mam nakon toga, šef TZ je obrisal ovo PVC da ne bi ispal znesek al kesno. Valjda ga je šef svemira narifljal da se samocenzurira. 

Maja se pak predotem ispričala svima nama i poslala pusice . Da bi stvar bila „bolja“, onda je to napravil i Grba, koji se Maji ispričal za aludiranje na PVC i praktički i on njoj poslal pusice. Mir mir mir, niko nije kriv, ava, ava… Na kraju, da prikriju svoju nesposobnost, ovi šef iz TZ se i mene setil nadeliti, al to sad neje tema. Na kraju svih krajeva svizac je zamotal čokoladu. Takve iskrene isprike su identično iskrene ko obečanja koje je uputil A.P. prije neki tjeden da bumo dobili brzu cestu do 2030.g. (smejem se dok to čitam).

Mene su se najviše dojmile pusice Maje Šuput i šefa ovoga.Te puse ko da su lekovite jer je sve ko rukom odnešeno nestalo, nestala je bol, nestal je mamurluk onog čoveka orangutanskih sposobnosti koji se vešal po lusterima, nestala i zabrinutost za kulturno dobro grada.  Ako su te pusice stvarno lekovite mortem moru z njima lečiti hemeroide, ja se toplo preporučam. Nek mam raspru toplice na tu foru s vručim pusicama, a ne z geotermalnom vodom (da Kloštra prestignemo). Bude M.F. Grba ko Braco lečil pa mu bumo cvetje v Rešetariš nosili i zatikavali na plot. Zar i Maja i Grba stvarno misle da dve sračke napisane u stilu „oprosti –pusica“ moru umanjiti oskrnjivanje sobe Sv. Jurja onim jahanjem na topu? 

Ovi su glupi ko top koji su se snimali za takvoga dela, a ovi z grada se pak prave pametni dok saku šušu puste v taj prostor. Kaj da su onu veliku sliku Turkovićevu zadeli i strgali? Ako grad nema kapaciteta samoupravljati i baviti se birtaštvom onda nek se tog ostavi jer očigledno da su z Starog Grada napravili birtiju po meri krkanov. A šefu TZ evo savjet – ak ste šteli Maju deti na red onda suptilno napišete da se posle tuluma v Starom Gradu osetilo po silikon ko da su vodoinstalateri došli na gablec posle neg su oko školjke omaživali. Neš ti PVC pa PVC.

I tak vatreno oko Mordora se okrenulo na drugu stranu i svi mi danima smo gledeli el budu konačno zasfalterali onih pol kvadrata koje su na tjeden dana ogradili širom Novog naselja i centra. No ipak je asfalt došel i konačno zakrpal rupe, al kak to već biva, nesmislu nema kraja pa je sad trg već danima ograđen, a niš se ne događa. Navodno se čeka konačna lopata da se krene v rekonstukciju. Meni pak zgledi ovak prazen i ograđen da bi nešče v taj tor mogel ovce napustiti no u neku ruku to i je ograda za ovce tj. predstava za ovce koje budu glasale na nadolazečim izborima jer na asfalt i tlakavce niše nemre biti imun. I tak gradska vlast uz birtije rado se počela baviti i z birkami.

FOTO Facebook

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

MLADIĆ S 1,56 PROMILA SLETIO S CESTE I NAPRAVIO NEZAMISLIVU ŠTETU

FOTO U prometnoj nesreći smrskana dva automobila, uništene dvije ograde i obiteljska kuća

Još jedna prometna nesreća

UPRAVO: Dvije osobe ozlijeđene u slijetanju automobila s Podravske magistrale

polarni uvjeti na stadionu

FOTO Dinamo na japanski pogon uzeo sve u Koprivnici, Slaven opet nemoćan

Podravski na mjestu događaja

VIDEO: U naletu na jelena slupana čak tri vozila!

posljednja domaća utakmica

FOTO Legendi Franji Kolaru uručena zahvalnica, evo tko je došao na dvoboj Slavena i Dinama

NAKON KOPRIVNICE OVAJ HARD DISKONTER DOLAZI U JOŠ JEDAN GRAD

Poznati trgovački lanac otvara i drugi prodajni centar u Podravini!

Upišite pojam koji želite pretraživati