Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

I u ovoj akademskoj godini stipendiraju studente

Grad Đurđevac će i u ovoj godini stipendirati studente sa svog područja, kao i one koji redovno i izvanredno studiraju na preddiplomskom stručnom studiju računarstva i informatike u Đurđevcu.

Stipendije za redovne studente s područja grada koji studiraju na preddiplomskim i diplomskim studijima na području Hrvatske odobravaju se u iznosu od 50 kuna po ostvarenim ECTS bodovima, a maksimalno 3000 kuna u akademskoj godini. Svim redovnim i izvanrednim studentima koji studiraju na preddiplomskom stručnom studiju računarstva i informatike u Đurđevcu, stipendije se odobravaju u iznosu od 100 kuna po ostvarenim ECTS bodovima, a najviše do 6.000 kuna u akademskoj godini. Studenti se za stipendiju mogu prijaviti na adresu Grad Đurđevac, Stjepana Radića 1, 48 350 Đurđevac, uz napomenu prijava na natječaj za studentske stipendije.

-Studenti koji su već koristili stipendiju grada u prošloj akademskoj godini dužni su  dostaviti  potvrdu o upisu nove akademske godine, te popuniti obrazac za prijavu na natječaj kako bi i dalje nastavili predavati zahtjeve za isplatu kako polože ispite – navode u gradskoj upravi.

Facebook
Twitter
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI