Imamo tri puta po jednu ulaznicu za hit predstavu Realisti u Domu mladih

Podravski list i Ludens teatar dijele tri puta po jednu ulaznicu za predstavu “Realisti” koja igra u četvrtak, 22. rujna 2022. u 20 sati u dvorani Doma mladih Koprivnica.

U Domu mladih, u organizaciji Ludens teatra gostuje “Teatar EXIT” s predstavom “Realisti“. Redatelj komedije je Matko Raguž, a tekst potpisuje Jure Karas.

Sve što morate jest lajkati našu objavu na našim face stranicama, tagirati prijatelja s kojim biste rado pogledali ovu predstavu i to podijeliti na svojem face zidu.

“Teatar Exit ima novu hit-predstavu – Realiste, kabare kojem se može predvidjeti ‘sudbina’ primjerice Njuški ili do sada nedostižnih Kauboja, definitivno najvećeg hita ovog kazališta. Možda su i najbolja stvar koja nam se mogla dogoditi u ovim crnim vremenima, predstava u kojoj publika uživa, smije se od početka do kraja, ali smije se na vlastitom sudbinom i nadasve pametnim prikazom naše stvarnosti. Redatelj Matko Raguž i koreografkinja Ksenija Zec stvorili su okvir za glumačke akrobacije i nevjerojatnu zajedničlu igru petoro mladih glumaca. Oni su: Domagoj Ivanković, Nika Ivančić, Nikola Nedić, Rok Jurčić i Fabijan Komljenović.”

Bojana Radović (Večernji list)

Ulaznice se mogu kupiti u uredu Ludens teatra (Hrvatske državnosti 10), Šarenom dućanu, Orro Baru i Hotelu Podravina te na ulaznice.hr.

Za rezervacije i informacije nazvati 0977583367.

Facebook
Twitter
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI