Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Imate pitanje za liječnike? Dođite u pivnicu K Franzu i pitajte sve što želite!

Udruga žena oboljelih i liječenih od raka Nismo same u sklopu svog projekta „Nisi sama – educiraj se uz zdravu kavu s nama“ održava niz aktivnosti vezanih uz informiranje žena svih dobnih skupina o važnosti prevencije raka dojke. Cilj projekta je, kako navode, prevencija i promocija zdravlja i zdravih navika te povećanje svijesti građana Republike Hrvatske o važnosti prevencije.

-Projekt se temelji na organizaciji „zdravih kava“ u 15 gradova diljem Hrvatske i devet radionica u prostoru Udruge. Kave su namijenjene ženama svih generacija, bez obzira na njihovo zdravstveno stanje, a zamišljene su kao neformalni razgovor građana s liječnicima o svim pitanjima koja ih muče, a koja ili nemaju kome postaviti ili ih se ne usude postaviti svome liječniku – kažu organizatori.

„Zdrave kave s doktorima“ su se do sada održale u Karlovcu, Sisku, Vukovaru, Šibeniku, Zaboku, Ludbregu i Slavonskom Brodu, a ostavile su jako pozitivan i ohrabrujući utjecaj na žene te okupile više od 300 sudionika.

-Pozivamo na „zdravu kavu s doktorima“ koja će se održati u srijedu, 16. studenog, s početkom u 17:30 sati u pivnici „K Franzu“ u Koprivnici! Uz članice Udruge na kavi će biti prisutni: Ivona Poljak, psihologinja s Kliničkog bolničkog centra Zagreb; Ivana Tirić,  dr. med., spec. interne medicine, subspec. gastroenterologije, voditeljica Odjela za gastroenterologiju, hematologiju i onkologiju u Općoj bolnici „Dr. Tomislav Bardek“ Koprivnica; Iva Kardum Fucak, dr. med. spec. internističke onkologije, onkologinja u Općoj bolnici „Dr. Tomislav Bardek“ Koprivnica; Ivica Stanišić, dr. med., subspec. ginekološke onkologije,  Voditelj odjela za ginekologiju i opstetriciju u Općoj bolnici „Dr. Tomislav Bardek“ Koprivnica; Goran Bojanić, dr. med., ginekolog; Ivan Pavlović, dr. med., ginekolog.

Facebook
Twitter
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI