Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije
Prijevara u tijeku

INA ima važnu obavijest za sve građane!

INA je na svom Facebook profilu objavila vrlo važnu obavijest za sve građane s obzirom na činjenicu da se internetom širi prijevara.

“Ova stranica jedina je službena Facebook stranica INE te se ovdje objavljuju projekti i nagradni natječaji koje organiziramo, a koji uvijek sadržavaju pravila natječaja i informacije o zaštiti vaših podataka. Isto tako, www.ina.hr je adresa Inine službene web stranice na kojoj se objavljuju nagradne igre koje organiziramo, a koje uvijek sadržavaju pravila natječaja i informacije o zaštiti vaših podataka. Bilo kakve investicijske prilike koje se objavljuju na drugim web stranicama nisu povezane s Inom ni na koji način”, navode iz kompanije.

Lažni oglasi na prvu izgledaju kao da vode na stvarne i relevantne portale/web stranice/profile, ali tekstovi na tim stranicama su posve izmišljeni kao i izjave poznatih ljudi/brendova.

Ako oglas nudi odličnu zaradu, popuste ili nagrade, budite oprezni. Previše dobre ponude često su znak prijevare. Uvijek provjerite URL web stranice na koju oglas vodi kako biste bili sigurni da je autentičan. Provjerite kontakte i informacije – prave tvrtke obično pružaju kontakt informacije. Provjerite je li moguće kontaktirati tvrtku putem službenih kanala te postoje li informacije o tvrtki (adresa, broj telefona i druge kontakt informacije). Pregledajte sadržaj stranice – tvrtke poput Ine objavljuju postove redovito. Ako stranica ima samo nekoliko postova, a svi su nedavno objavljeni, to može biti znak upozorenja. Jezične i gramatičke greške – profesionalne tvrtke poput Ine paze na pravopis. Ako u oglasima i postovima primijetite puno pogrešaka, to može biti sumnjivo.

“Molimo vas da sve sumnjive oglase i poruke od strane drugih stranica koje se predstavljaju kao INA prijavite te savjetujemo da ne dijelite s njima svoje osobne ili bilo kakve druge podatke”, stoji u obavijesti INE.

FOTO ilustracija

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

PROMETNA NESREĆA NA PODRAVSKOJ MAGISTRALI

FOTO Vozačica (67) oduzela prednost motociklistu, oboje završili u bolnici

podravski na mjestu događaja

UPRAVO Vozač automobilom sletio s ceste, prevezen je u bolnicu

U krvi je imao 1,48 promila

VIDEO Pijani vozač (33) zabio se u prilazni most. Zadobio je teške tjelesne ozljede

Očevid u tijeku

FOTO/VIDEO Teška prometna nesreća. Jedna osoba prevezena u bolnicu

Očevid u tijeku

UPRAVO Sudar motocikla i automobila na Podravskoj magistrali

podravski na mjestu događaja

UPRAVO Sudar vatrogasnog vozila i traktora, očevid u tijeku


Search

Upišite pojam koji želite pretraživati