Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Ivana Merc prvakinja Hrvatske

U Zagrebu na Jarunu prošlu nedjelju održan je 35. polumaraton “Ivan Starek” u sklopu kojega se održalo i Prvenstvo Hrvatske u polumaratonu za veteranke i veterane. Atletski klub Koprivnica predstavljalo je devetero polumaratonaca i polumaratonki koji su rušili svoje osobne rekorde. Najbolja je bila Ivana Merc koja se okitila titulom prvakinje Hrvatske za veteranke u kategoriji Ž45 s vremenom 1:40:58.

Vanja Rupčić bila je odlična četvrta u kategoriji Ž40 s vremenom 1:37:43, a Nataša Sušanj 10. s vremenom 1:59:07.  U kategoriji Ž50 Marija Vladušić osvojila je deveto mjesto s vremenom 1:59:42. Ivana Antolaš u kategoriji  Ž35 bila je deseta s vremenom 1:58:05. Kod veterana najbolje plasirani bio je Josip Jagarinec, koji je bio peti u kategoriji M50 s vremenom 1:31:07. Matija Antolaš s vremenom 1:29:30 u kategoriji M40 bio je osmi, kao i Nikola Tucković u kategoriji M30 s vremenom 1:22:47. U kategoriji M35 Nikola Kovačić osvojio je 31. mjesto s vremenom 1:53:56. Dodajmo kako je dan prije, u subotu, u Zagrebu održano drugo po redu Pojedinačno prvenstvo Hrvatske u 12-satnom trčanju. Na ovoj utrci trkači trče unutar stadiona po atletskoj stazi 400 metara, zatim izlaze sa staze i trče još 1000 metara oko stadiona i tako 12 sati u krug. Član Atletskog kluba Koprivnica, ultramaratonac Mirko Antoljak, za 12 sati pretrčao je 103,214 km i tim rezultatom osvojio odlično 18. mjesto.

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

polarni uvjeti na stadionu

FOTO Dinamo na japanski pogon uzeo sve u Koprivnici, Slaven opet nemoćan

posljednja domaća utakmica

FOTO Legendi Franji Kolaru uručena zahvalnica, evo tko je došao na dvoboj Slavena i Dinama

MLADI SLAVENAŠI U AKCIJI

FOTO Aščić s dva gola slomio Riječane, sjajna serija juniora stala u Dugopolju

Đurđevački Graničar na zimsku pauzu ide sa četvrtog mjesta

Težak poraz u Sisku za kraj polusezone

DOZNAJEMO: PET GODINA STARI HIBRID TREBALA BI ZAMIJENITI PRIRODNA, KVALITETNA TRAVA

Koprivnički travnjak najgori je u HNL-u! Aleksovski: Stvara se loša slika o klubu i gradu

NAJDUGOVJEČNIJE NATJECANJE U HRVATSKOJ

FOTO Tiki i Fajt kraljevi Šoderice, Česi i Ketiš upecali štuku od 83 centimetra

Upišite pojam koji želite pretraživati