Ivandija: Cilj nam je privući nove članove

Lovačka udruga Virje redovito u sklopu raznih manifestacija promovira svoje aktivnosti. Tako su u sklopu Virovske prkačijade i lovci imali svoj štand na kojem su izložili lovačke trofeje te sve zainteresirane upoznali sa svojim radom.

– Naša Udruga djeluje već 92 godine, na što smo posebno ponosni. Cilj nam je privući što veći broj novih članova, a manifestacije poput Virovske prkačijade idealna su prilika za to – kaže Matija Ivandija, potpredsjednik Lovačke udruge Virje.

U tijeku je lovna sezona na divlje svinje i srnjake te grabežljivce, a Udruga redovito provodi i radne akcije uređenja lovišta kojim raspolaže.

– Nadamo se da će lovna sezona biti uspješna za naše članove. Stalno nastojimo i poboljšati uvjete u našem lovištu. Odlično surađujemo i s ostalim udrugama s područja općine – zaključio je Matija Ivandija.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI