Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije
LAMPIONI ZAPALILI ČEMPRESE

FOTO Izbio požar na Gradskom groblju

Izbio je požar u srijedu oko 18 sati na Gradskom groblju u Koprivnici, priopćila je jutros policija. Na polju 10, uslijed zagrijavanja i zapaljenja lampiona, vatra se proširila na čemprese koji su se nalazili u neposrednoj blizini. Ozlijeđenih osoba nije bilo, a materijalna šteta biti će poznata po zaprimanju odštetnog zahtjeva. Požar su ugasili vatrogasci JVP-a Koprivnica, a policijski službenici će dostaviti izviješće nadležnom državnom odvjetništvu.

Komunalac je jutros objavio i preporuku za posjetitelje Gradskog groblja zbog ekstremnih vrućina.

“Molimo da se uslijed ljetnih vrućina i visokih temperatura izbjegava paljenje svijeća i lampiona na počivalištima najbližih kako ne bi došlo do zapaljenja. Lampioni koji su izloženi jakom suncu, brzo se rastapaju te u doticaju sa suhim cvijećem, aranžmanima i suhom travom mogu prouzročiti pojavu otvorenog plamena”, navode iz Komunalca.

U ovim ekstremnim vrućinama preporuča se korištenje solarnih ili elektronskih lampiona kako bi zaštitili Gradsko groblje te isto tako spriječili gomilanje nepotrebnog otpada.

FOTO Nikola Wolf

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

Ljeto na zrinskom je počelo

VIDEO Prepun centar Koprivnice pjeva s Tonyjem u glas

jaka provjera pred put u austriju

FOTO Jelić Balta se raspucao protiv BiH viceprvaka, Zrinjski, ipak, ostao neporažen

MATURALNA VEČER

FOTO/VIDEO Maturanti zablistali u svečanim modnim izdanjima


Search

Upišite pojam koji želite pretraživati