Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije
MOLVE RIJEŠILE PROBLEM S KOJIM SE MUČE I MNOGI DRUGI

Izvrsne vijesti: Općina dobila novu liječnicu i stomatologa

Općina Molve na svojoj se Facebook stranica pohvalila odličnim vijestima. Naime, u mjesto stižu mlada liječnica obiteljske medicine Ana Kamber i stomatolog David Bijelić, koji će biti na raspolaganju pacijentima. Tako je u Molvama riješen problem s kojim se susreće i ostatak Hrvatske – riječ je, naravno, o nedostatku liječnika.

– Dolazak mlade liječnice Ane Kamber kao nove liječnice obiteljske medicine donosi svježinu i nove ideje u radu s pacijentima. Njen dolazak će sigurno biti dobrodošao za sve mještane koji će moći računati na njenu stručnost i brigu o njihovom zdravlju. Također, dolazak stomatologa Davida Bijelića pruža još jedan važan aspekt zdravstvene skrbi, posebno kada je u pitanju dentalna njega. Osiguranje stomatoloških usluga također će doprinijeti ukupnom zdravlju mještana i omogućiti im pristup stomatološkoj njezi na lokalnoj razini – ističu iz Općine.

Pokazali su i kako izgleda renoviranje prostora ordinacije. Naime, postavljena je nova stomatološka stolica, namještaj i kuhinja, a obnovljeni su i podovi pa su uvjeti sada još bolji. Radovi su organizirani u suradnji s Koprivničko-križevačkom županijom i Domom zdravlja Koprivničko-križevačke županije.

– Ovo su izvrsne inicijative koje će sigurno imati pozitivan utjecaj na zdravlje i dobrobit mještana Općine Molve, te im želimo puno uspjeha u radu i brizi za njihovo zdravlje – poručili su na kraju.

Foto: Facebook

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

Pretplatite se na naš kanal:

Počinje sastanak

FOTO/VIDEO Plenković i ministri stigli u Koprivnicu, na kavi je i Martina Dalić

PODRAVSKI DOZNAJE

Legrađani imaju novog trenera, Čikovića na klupi mijenja legenda podravskog nogometa

JESENSKA MAFINESTACIJA

Udruga žena „Guščarice“ lužđanom u Grabrovnici kroz pjesmu, ples i veselje oživjela tradicijske običaje

KAŽNJEN JE UVJETNIM ZATVOROM

Zvonko susjedima Romima poručio: “Vužgal bum vas i zaklal skupa z decom”

VAŽNA OBAVIJEST ZA POTROŠAČE

Popularni prehrambeni proizvod povlači se s tržišta zbog salmonele

tu, među nama

FOTO/VIDEO Nakon svinje od pola tone, Martin je uzgojio bikove koji teže tonu!

Upišite pojam koji želite pretraživati