Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Jakšić o SRK Koprivnica: Jedan ste od naših najtrofejnijih kolektiva

Športsko-ribolovni klub Koprivnica proslavio je 70 godina od svog osnutka. Radi se o najstarijem ribolovnom klubu u samoj Koprivnici koji je kroz svoju bogatu povijest postigao visoku razinu svog djelovanja, na ponos županijskog, ali i općenito Hrvatskog športsko-ribolovnog saveza. Istaknuli su to na godišnjoj skupštini kluba održanoj prošle nedjelje u prostorijama restorana Zrinski, kojoj su nazočili brojni članovi ribolovci, ali i predstavnici Grada, Županije kao i Saveza i drugih gostiju.

Iskusni ribolovac i dugogodišnji član kluba Krešimir Vrhoci održao je kratko predavanje na temu povijesti kluba, koji bilježi sedam desetljeća dugu tradiciju osvajanja natjecanja, pehara, medalja i dobivenih priznanja, nakon kojega su članovima Kluba uručena priznanja i plakete za dugogodišnji rad i promociju ŠRK-a Koprivnica.

Uz predsjednika ŠRK-a Koprivnica Ivana Petaka, koji je i vodio godišnju skupštinu, događaju su prisustvovali gradonačelnik Koprivnice Mišel Jakšić i zamjenik župana Ratimir Ljubić, uime Zajednice športskih udruga Grada Koprivnice i Zajednice sportova Koprivničko-križevačke županije Stanislav Lovković te predsjednik Hrvatskog športskog ribolovnog saveza Vladimir Sever.

– Koliko značite i koliko vrijedite gradu i županiji govore vaša brojna priznanja, sve osvojene medalje i trofeji. Na osnovu toga, usudio bih se reći da ste jedan od najtrofejnijih koprivničkih sportskih kolektiva – rekao je u svom uvodnom govoru gradonačelnik Koprivnice Mišel Jakšić. O velikom doprinosu sportskog ribolovstva samog kluba govorio je i predsjednik Hrvatskog športskog ribolovnog saveza Vladimir Sever, a u poseban su fokus na Skupštini naveli organizaciju kadetskog prvenstva Hrvatske idućeg ljeta, čiji će ŠRK Koprivnica biti jedan od domaćina. Iako je natjecanje u srpnju iduće godine, za njegovu će organizaciju biti potrebno osigurati nekoliko predradnji.

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

MLADI SLAVENAŠI U AKCIJI

FOTO Aščić s dva gola slomio Riječane, sjajna serija juniora stala u Dugopolju

Đurđevački Graničar na zimsku pauzu ide sa četvrtog mjesta

Težak poraz u Sisku za kraj polusezone

DOZNAJEMO: PET GODINA STARI HIBRID TREBALA BI ZAMIJENITI PRIRODNA, KVALITETNA TRAVA

Koprivnički travnjak najgori je u HNL-u! Aleksovski: Stvara se loša slika o klubu i gradu

NAJDUGOVJEČNIJE NATJECANJE U HRVATSKOJ

FOTO Tiki i Fajt kraljevi Šoderice, Česi i Ketiš upecali štuku od 83 centimetra

FERENČINA UOČI DOLASKA PRVAKA

‘Dinamo čeka teža utakmica nego u Kazahstanu, jer smo mi trenutno bolji od Astane’

ŽELIMIR MEŠNJAK O NOVOM ANGAŽMANU, BIVŠEM KLUBU I KARIJERI

Savjest mi je čista, nisam odgajan da zamjeram. Slaven je ljubav i emocija, a Osijek veći izazov

Upišite pojam koji želite pretraživati