Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Jakšić o SRK Koprivnica: Jedan ste od naših najtrofejnijih kolektiva

Športsko-ribolovni klub Koprivnica proslavio je 70 godina od svog osnutka. Radi se o najstarijem ribolovnom klubu u samoj Koprivnici koji je kroz svoju bogatu povijest postigao visoku razinu svog djelovanja, na ponos županijskog, ali i općenito Hrvatskog športsko-ribolovnog saveza. Istaknuli su to na godišnjoj skupštini kluba održanoj prošle nedjelje u prostorijama restorana Zrinski, kojoj su nazočili brojni članovi ribolovci, ali i predstavnici Grada, Županije kao i Saveza i drugih gostiju.

Iskusni ribolovac i dugogodišnji član kluba Krešimir Vrhoci održao je kratko predavanje na temu povijesti kluba, koji bilježi sedam desetljeća dugu tradiciju osvajanja natjecanja, pehara, medalja i dobivenih priznanja, nakon kojega su članovima Kluba uručena priznanja i plakete za dugogodišnji rad i promociju ŠRK-a Koprivnica.

Uz predsjednika ŠRK-a Koprivnica Ivana Petaka, koji je i vodio godišnju skupštinu, događaju su prisustvovali gradonačelnik Koprivnice Mišel Jakšić i zamjenik župana Ratimir Ljubić, uime Zajednice športskih udruga Grada Koprivnice i Zajednice sportova Koprivničko-križevačke županije Stanislav Lovković te predsjednik Hrvatskog športskog ribolovnog saveza Vladimir Sever.

– Koliko značite i koliko vrijedite gradu i županiji govore vaša brojna priznanja, sve osvojene medalje i trofeji. Na osnovu toga, usudio bih se reći da ste jedan od najtrofejnijih koprivničkih sportskih kolektiva – rekao je u svom uvodnom govoru gradonačelnik Koprivnice Mišel Jakšić. O velikom doprinosu sportskog ribolovstva samog kluba govorio je i predsjednik Hrvatskog športskog ribolovnog saveza Vladimir Sever, a u poseban su fokus na Skupštini naveli organizaciju kadetskog prvenstva Hrvatske idućeg ljeta, čiji će ŠRK Koprivnica biti jedan od domaćina. Iako je natjecanje u srpnju iduće godine, za njegovu će organizaciju biti potrebno osigurati nekoliko predradnji.

Facebook
Twitter
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI