Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije
KONFERECIJA ZA MEDIJE POVODOM ODRŽAVANJA KOPRIVNIČKE BAJKE

Jakšić o sukobu između Čimina i Labazana: Doći će vrijeme kad će se raspravljati i o mandatima

Današnja presica o predstavljanju Koprivničke bajke nije mogla proći bez da se gradonačelnika Mišela Jakšića pita o javnoj prepirki koja se odvila prošli tjedan između Roberta Čimina, ravnatelja gradskog Muzeja i Renata Labazna, direktora gradske turističke zajednice. Polemiku, i to dosta oštru, otvorio je Čimin prozvavši Labazana za samovolju nazvavši ga „direktorom svemira“ dok je Labazan zaposlenike muzeja nazvao uhljebima.

Gradonačelnik Jakšić je prvo kratko komentirao da će se problem riješiti unutar kuće, gdje se i dogodio. No, na drugo novinarsko pitanje Mišel Jakšić odgovorio je nešto opširnije. U pitanju je bilo govora o mogućim lošim odnosima između zaposlenika u gradskom muzeju pa i o navodnom mobingu.

– Ići u ovakve konstrukcije bez da postoje prijave ili bilo kakve istrage nije fer. No, isto tako moram reći da u gradskim institucijama postoje pravila kako se posao mora raditi. Postoje upravljačka tijela u svakoj našoj ustanovi i instituciji, postoje i mandati koje netko dobiva za upravljanje, a kad dođe vrijeme za raspravu definitivno ćemo raspraviti kamo i kako dalje- naveo je Mišel Jakšić i dodao da bi bilo dobro da se svi prime svojeg posla.

– Malo se previše neki ljudi vole bavit tračevima i komentiranjem, a ne onime za što ih građani Koprivnice plaćaju – zaključio je Jakšić  

FOTO Arhiva

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

završena je prva faza projekta

Starinska voćka zasađena u još dva podravska mjesta

PRVA FAZA UREĐENJA JE U TIJEKU

Radnici Komunalca posadili više od 100 stabala na groblju u Goli

Podravski na mjestu događaja

FOTO: Beživotno tijelo starijeg muškarca pronađeno pored automobila nedaleko od Koprivnice

radovi vrijedni 132 tisuće eura

FOTO Općina je modernizirala 270 metara nerazvrstane ceste

razigran i rastrčan iako se uvelike razlikuje od ostalih pasa

FOTO/VIDEO Tronožni psić Jacky pravi je lajavi veseljak!

stvarat će prijeko potreban hlad

Na dječjem igralištu posađene lipe i likvidambri

Search

Upišite pojam koji želite pretraživati